Versenyülés Párna Teljes KIT

128,27  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Több fajta üléshez szivacs betét, a felsorolt típusokhoz: Alpha, Circuit LF, Circuit LF II,Evo LF, Evo LF II, Pro ADV-LF, Pro ADV-TS, Pro ADV Carb, Pro 2000 LF, Pro 2000 LF II,Rev, Rev II

A Sparco Versenyülés Párna Teljes KIT Versenyülés Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Versenyülés Párna Teljes KIT -et (hátsó + alsó rész), amely az oldalsó versenyülések tökéletes kiegészítője.

Ezt a 001048KIT80 termékszámú terméket a kényelem fokozására és további támogatásra tervezték, és minden versenyző és versenyrajongó számára kötelező darab.

A Sparco, a motorsport-felszerelések vezető márkája által gyártott párnakészletet úgy tervezték, hogy az üléstípusok széles skálájához illeszkedjen, biztosítva a kompatibilitást és a sokoldalúságot.

A Sparco versenyülés párna kit -et úgy tervezték, hogy az ülés alsó és hátsó részét is biztosítsa, teljes fedést és támogatást nyújt ezáltal.

Ez az átfogó készlet biztosítja, hogy mindennel rendelkezzen, amire szüksége van a versenyzési élmény fokozásához.

A kompatibilitás kulcsfontosságú, és a Sparco átgondoltan tervezte ezt a készletet a különféle üléstípusokhoz.

Akár Evo Qrt, Evo Qrt Sky, Evo L Qrt, Evo XL Qrt, Rev Qrt, Qrt-R, Qrt-R Sky, Qrt-C, Circuit Qrt, Circuit II Qrt, Pro Adv Qrt, Pro 2000 Qrt, Pilot Qrt, Grid-Q vagy Grid-Q Sky, ezt a párnakészletet kifejezetten versenyülésekhez szabták.

A Sparco Versenyülés Párna Teljes KIT kiváló minőségű anyagokból készült, biztosítva a tartósságot és a hosszú élettartamot.

A párnákat úgy tervezték, hogy optimális támaszt és kényelmet nyújtsanak az intenzív versenyzés során, csökkentve a fáradtságot és jobban összpontosítsanak a pályára.

A készlet átgondolt kialakításának köszönhetően a telepítés gyerekjáték.

Egyszerűen helyezze az alsó párnát az ülés aljára, és rögzítse a hátsó párnát a háttámlához.

A készlet minden szükséges alkatrészt és rögzítést tartalmaz, így a telepítési folyamat gyors és problémamentes.

A funkcionális előnyök mellett a Sparco versenyülés párna kit egy csipetnyi stílust ad a versenyüléshez.

A karcsú és ergonomikus kialakítás zökkenőmentesen illeszkedik az üléshez, fokozva annak általános esztétikai vonzerejét.

Akár meglévő oldalsó versenyülését szeretné frissíteni, akár az elhasználódott párnákat cserélni, a Sparco versenyülés párna kit a tökéletes megoldás.

Tapasztalja meg a kényelem, a támogatás és a stílus kombinációját ezzel az aprólékosan megtervezett kiegészítővel.

Összefoglalva, a Sparco versenyülés párna kit (hátsó + alsó) egy átfogó és sokoldalú kiegészítő az oldalsó versenyülésekhez.

Az üléstípusok széles skálájával való kompatibilitása, a kiváló minőségű konstrukció és az egyszerű telepítési folyamat révén ez a készlet biztosítja az intenzív versenyzés során szükséges kényelmet és támogatást.

Növelje versenyélményét a Sparco versenyülés párna kit segítségével, és élvezze a funkcionalitás és a stílus tökéletes egyensúlyát.

A felsorolt típusokhoz rendelhető:

Evo Qrt, Evo Qrt Sky, Evo L Qrt, Evo XL Qrt, Rev Qrt, Qrt-R, Qrt-R Sky, Qrt-C, Circuit Qrt, Circuit II Qrt, Pro Adv Qrt, Pro 2000 Qrt, Pilot Qrt, Grid-Q, Grid-Q Sky

De több terméket még itt talál: Ülés Kiegészítők

1./2.kép  01048KIT80

További információk

Tömeg 1,2 kg
Válassz típust

Circuit, Circuit II, Evo L Qrt, Evo Qrt, Evo Qrt Sky, Evo XL Qrt, Grid Q, Grid Q Sky, Pilot Qrt, Pro 2000 Qrt, Pro Adv Qrt, Qrt R, Qrt-C, Qrt-R Sky, Rev Qrt

Érdekelhetnek még…