R330B

240,03  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Verseny kormány, középső lyukkal, 6 csavaros, 39 mm mélység, 330 mm átmérő

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco R330B Versenykormány.

Bemutatjuk a Sparco R330B Versenykormány -t ezáltal engedd szabadjára az erőt és a pontosságot a pályán.

A Sparco R330, termékszáma 015R330PSO, egy csúcskategóriás versenykormány, amelyet kifejezetten formula és szalon versenyekhez terveztek.

A nagy teljesítményű autóipari termékek megbízható gyártójaként a Sparco a legnagyobb pontossággal és a részletekre való odafigyeléssel tervezte meg, biztosítva, hogy megfeleljen a professzionális pilóták és a versenyzés szerelmeseinek igényeinek.

Legfontosabb jellemzője a páratlan teljesítmény a pályán.

Speciális kialakításával és felépítésével ez a kormánykerék úgy készült, hogy megfeleljen a nagy sebességű versenyzés szigorú követelményeinek.

Akár a versenypályát hódítja meg, akár a kihívásokkal teli verseny pályákon navigál, minden kanyarban optimális irányítást, reakciókészséget és pontosságot biztosít.

Úgy tervezték, hogy illeszkedjen az összes szabványos Momo, OMP és Sparco típusú boss készlethez, sokoldalúságot és kompatibilitást biztosítva a járműmodellek széles skálájával.

A Sparco kényelem és könnyű beszerelés iránti elkötelezettsége biztosítja, hogy ezt a kormánykereket problémamentesen, zökkenőmentesen beépíthesse a versenybeállításokba.

A középső furattal és 6 csavaros kialakítással biztonságos és erős csatlakozást kínál a kormányoszlophoz.

Ez a kialakítás növeli a kormánykerék általános stabilitását és merevségét, lehetővé téve a precíz és magabiztos kormányzást a nagy teljesítményű vezetés során.

A Sparco biztonság és megbízhatóság iránti elkötelezettsége a R330B konstrukciójának minden aspektusában tükröződik.

Kiváló minőségű velúr anyagból készült így kivételes kényelmet és tapadást kínál a hosszabb versenyeken az IP68 gombokkal pedig a víz és porvédelem aktiválható.

A velúr anyaga fényűző érzést biztosít, miközben biztosítja az optimális irányítást és minimálisra csökkenti a vezető fáradtságát.

A Sparco anyagválasztása bizonyítja elkötelezettségét amellett, hogy a lehető legjobb vezetési élményt nyújtsa a versenyzés szerelmeseinek.

A 6×70 mm-es furateloszlásnak köszönhetően kompatibilis a motorsportban általánosan használt kiegészítőkkel és tartozékokkal.

Ez lehetővé teszi, hogy saját preferenciáinak és versenystílusának megfelelően személyre szabja a kormánykerék beállítását, tovább javítva általános teljesítményét a pályán.

Az átmérője 330 mm, ami egyensúlyt teremt a manőverezőképesség és a funkcionalitás között.

Ez az átmérő gyors és precíz kormányzást tesz lehetővé, miközben elegendő erőt biztosít a magabiztos vezetéshez szűk kanyarokban és nagy sebességű egyenesekben.

Ezenkívül a 33/25 mm-es markolatátmérő kényelmes és ergonomikus fogást biztosít a különböző kézmérettel rendelkező vezetők számára.

Összefoglalva, az R330B Versenykormány a tökéletes választás a formula vagy a szalon versenyek szerelmesei számára.

Kivételes teljesítményével, kompatibilitásával a különböző támasztókészletekkel, középső furattal és 6 csavaros kialakítással, szarvasbőr anyagával, sokoldalú furatelosztásával és optimális méreteivel páratlan irányíthatóságot, kényelmet és pontosságot biztosít a pályán.

A Sparco R330B kormánykerék 330 mm átmérőjű, 3 küllős kormánykerék velúr anyaggal borítva, Sparco logóval.

Középső lyukkal és 6 csavaros kialakítás.

Velúr anyag felhasználásával készült.

IP68-as gombokkal van ellátva a víz- és porvédelem érdekében.

Három küllős kialakítás.

Felhasználási terület: Formula, Saloon

Átmérő: 330 mm

Mélység: 0 mm

Markolat átmérő: 33/25 mm

De több terméket még itt talál: Versenykormány

1./2.kép  015R330PSO  Fekete

További információk

Tömeg 2,1 kg

Érdekelhetnek még…