Gt

684,53  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Sparco utcai ülései között a legjobb, Olaszországban kézzel készített, ugyanazon technológiával és az OEM szuper autókhoz használt anyagokkal, bőr bevonat, carbon borítású hátsó burkolattal

Engedélyezett utánrendelésre

Tehát a Sparco Gt Utcai Versenyülés.

A Sparco GT dönthető ülés csatlakozik a Sparco nagy teljesítményű üléseinek sorához, amelyek erős, csővázas kialakítású, modern, csúcstechnológiás szintetikus kárpitanyagokkal vannak kiegészítve, amelyek praktikum, kényelem és támogatást nyújtanak a klasszikus GT vezetési stílusra összpontosítva.

Kiváló minőségű, tartós anyagok felhasználásával készült.

OEM-ből származó dönthető háttámla, mindkét oldalon állítható.

Mély oldal- és lábtámaszok a jobb tartás érdekében lendületes vezetés közben.

A Sparco Gt ülés külső borítása és fejtámlája Sparco Sky vinylből készült, amely stílusos, kopásálló, könnyen karbantartható felületet kínál.

A középső rész kárpitja modern, csúcstechnológiás mikroszálas puha kendővel is rendelkezik, amely erőt, kényelmet és megjelenést kínál, amely egyben könnyen karbantartható, ellenáll a gyűrődéseknek/ráncoknak, és megőrzi alakját a jobb higiénia és a hosszú élettartam érdekében.

A GT ülés mindkét oldalán állítható támlával, állítható fejtámla magassággal, deréktámasz állítással és billenőkar funkcióval rendelkezik, így ez az ülés sokféle alkalmazásra alkalmas bal vagy jobb pozícióban.

Acél anyaghasználat a keretekhez a csővázhoz.

A Sky anyag és az üvegszál fejlett kompozitok kombinációját használja, amely könnyű és a felépítésével kényelmet és teljesítményt nyújt.

Dönthető kar és hátulsó beállítás mindkét oldalon.

Állítható fejtámla.

Utcai használatra készült normál fekvőfotel és az alsó rögzítés 271×345 mm.

Héj anyag: csővázas

Belső: sky + mikroszálas

Méret: 7.kép

De több terméket még itt talál: Utcai Versenyülés

1./2.kép  009012NR  Fekete

További információk

Tömeg 30,1 kg

Érdekelhetnek még…