Spr

2354,58  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Sparco utcai ülései között a legjobb, Olaszországban kézzel készített, ugyanazon technológiával és az OEM szuper autókhoz használt anyagokkal, bőr bevonat, carbon borítású hátsó burkolattal

Engedélyezett utánrendelésre

Tehát a Sparco Spr Utcai Versenyülés.

A Sparco SPR dönthető ülés az SPX -hez hasonló versenyülés szuper autó stílusában, de a Sparco üvegszálas héjgyártási technológiájával és anyagaival tökéletes választás a pénztárca barátabb tulajdonosok számára, akik könnyű és erős sportülést keresnek fantasztikus megjelenéssel.

Kiváló minőségű, tartós anyagok felhasználásával készült.

OEM-ből származó dönthető háttámla, mindkét oldalon állítókarokkal.

Mély oldal- és lábtámaszok a jobb tartás érdekében lendületes vezetés közben.

A Sparco Spr ülés erős, könnyű üvegszálas héjjal, külső kárpittal és középső kárpittal rendelkezik, amely a puha Dinamica Suede mikroszálas szövetet és a Sparco gyönyörű Sky vinil részeket ötvözi a nagyobb kopású párna és fejtámla zónái érdekében.

Professzionálisan kidolgozott, árnyalatos fekete kézi varrással és hímzett fehér Sparco logóval, amely stílusos szuperautó-kinézetet és könnyen kezelhető, praktikus felületet biztosít, amely egyszerre kényelmes és tartós, így alkalmas a mindennapi vezetési alkalmazásokra.

Az ülés hátsó külső burkolata magasfényű üvegszálas bevonattal készült, amely igazi motorsport-érzetet kölcsönöz neki, és egy mikrobeállító gombbal is beállíthatja a tökéletes vezetési pozíciót.

Az ülések mindkét oldalán OEM-től származó dönthető karokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az ülések bal vagy jobb pozícióban történő rögzítését.

Az Olaszországban kézzel készített, ugyanazon technológiával és az OEM szuper autókhoz használt anyagokkal.

Valójában az első olyan üvegszálas sportülés, amely a nyilvánosság rendelkezésére áll, és megfelel az OEM-gyártók által előírt követelményeknek.

Utcai használatra készült normál versenyülés és az alsó rögzítés 271×345 mm.

Tehát standard öv rögzítés szereléskor. (7/16 ”menet).

Héj anyag: üvegszál

Belső: sky + mikroszálas

Méret: 7.kép

De több terméket még itt talál: Utcai Versenyülés

1./2.kép  00906NRNR  Fekete-fekete

További információk

Tömeg 20,1 kg

Érdekelhetnek még…