Spr

2354,58  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Sparco utcai ülései között a legjobb, Olaszországban kézzel készített, ugyanazon technológiával és az OEM szuper autókhoz használt anyagokkal, bőr bevonat, carbon borítású hátsó burkolattal

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Spr Utcai Versenyülés.

Bemutatjuk a Sparco Spr versenyülést, ami dönthető ülés és az Spx -hez hasonló amit szuper autók színvonalával megfelelő stílussal készítettek.

Üvegszálas héjgyártási technológiájával és anyagaival tökéletes választás a pénztárca barátabb tulajdonosok számára, akik könnyű és erős sportülést keresnek nem mindennapi megjelenéssel.

Kiváló minőségű és tartós anyagok felhasználásával készült.

Az OEM-ből származó dönthető háttámla, mindkét oldalon állítókarokkal.

Mély, oldal és lábtámaszok a jobb tartás érdekében ami elengedhetetlen lendületes vezetés közben.

A Sparco Spr versenyülés erős, könnyű üvegszálas héjjal készült, külső és középső kárpittal rendelkezik, amely a puha Dinamica Suede mikroszálas szövetet és a Sparco gyönyörű Sky vinil részeket ötvözi a nagyobb ellenálló képesség érdekében.

A párna és fejtámla zónái szintén a két anyag kombinációjával készülnek.

Professzionálisan kidolgozott, árnyalatos fekete kézi varrással készül és hímzett fehér Sparco logóval van ellátva.

Amely stílusos szuper autó kinézetet és könnyen kezelhető, praktikus felületet biztosít, amely egyszerre kényelmes és tartós, így alkalmas a mindennapi használatra.

A versenyülés hátsó külső burkolata magasfényű üvegszálas bevonattal készült, amely igazi motorsport-érzetet kölcsönöz ezáltal.

Mikrobeállító gombbal is el van látva amivel beállíthatja a tökéletes vezetési pozíciót.

Az ülések mindkét oldalán OEM-től származó dönthető karokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az ülések bal vagy jobb oldali pozíciókban történő rögzítését.

Az Spr Olaszországban kézzel készített, ugyanazon technológiával és anyaghasználattal készül, mint amit az OEM szuper autókhoz használnak.

Valójában az Spr az első olyan üvegszálas sportülés, amely a nyilvánosság rendelkezésére áll és közúti forgalomban is használható, mivel megfelel az OEM-gyártók által előírt követelményeknek.

Utcai használatra készült normál versenyülés és az alsó rögzítés 271×345 mm.

Standard öv rögzítéséhez szereléskor a (7/16 ”menet) arány szükséges.

Héj anyag: üvegszál

Belső: sky + mikroszálas

Méret: 7.kép

De több terméket még itt talál: Utcai Versenyülés

1./2.kép  00906NRNR  Fekete-fekete

További információk

Tömeg 20,1 kg

Érdekelhetnek még…