Csúsztatható Versenyülés Konzol Készlet

104,14  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Ülés sínekkel rendelkező ülés konzol, 2 anyag típusban

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Csúsztatható Versenyülés Konzol Készlet Utcai Versenyülés Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Csúsztatható Versenyülés Konzol Készlet -et, a tökéletes tartozékot a nagy teljesítményű ülésbeépítésekhez, amelyek az állíthatóságot és a kényelmet helyezik előtérbe.

A Sparco, a motorsport-felszerelések megbízható neve által gyártott csúsztatókészlet univerzális megoldást kínál az ülések zökkenőmentes előre- és hátramozgatására.

A konzol készlet sokoldalú mechanizmust kínál a nagy teljesítményű ülés helyzetének beállításához.

Ezekkel a csúszósínekkel könnyedén csúsztathatja az ülést előre vagy hátra, így megtalálhatja a vezetési stílusának és preferenciáinak megfelelő tökéletes üléspozíciót.

Tapasztalja meg az optimális kényelmet és irányítást, miközben tökéletesre hangolja ülésrendjét.

A megfelelő telepítés érdekében ülésenként egy csúszószettre van szükség.

A Sparco konzol készlet minden szükséges alkatrészt tartalmaz, hogy biztonságos és stabil alapot biztosítson az ülés mozgásához.

Ezzel az átfogó készlettel könnyedén hozzáigazíthatja a csúszósíneket a Sparco nagy teljesítményű üléseinek széles skálájához, így sokoldalú tartozéka a különböző járműmodelleknek.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Sparco konzol készletet az FIA nem hagyta jóvá versenyeken való használatra.

Ezért nem használható professzionális versenyeken vagy más olyan versenyeken, amelyekhez az FIA által jóváhagyott felszerelés szükséges.

Mindazonáltal tökéletesen alkalmas nem versenyszerű használatra, például utcai vezetésre vagy alkalmi pályanapokra, ahol az állíthatóság és a kényelem kulcsfontosságú.

A Sparco Csúsztatható Versenyülés Konzol Készlet -ben található üléssín tartója kiváló minőségű anyagokból készült a tartósság és a megbízhatóság érdekében.

Ez a részletekre való odafigyelés biztosítja, hogy a csúszósíneket úgy építették meg, hogy ellenálljanak a nagy teljesítményű vezetés követelményeinek, így hosszú élettartamú és megbízható megoldást nyújtanak.

A felhasználói élmény további javítása érdekében a Sparco tartalmazza az összes szükséges csavart a konzollal való összeszereléshez.

Ez az átfogó csomag szükségtelenné teszi a csavarboltba való további utazásokat, így időt és erőfeszítést takarít meg.

A mellékelt csavarokat kifejezetten úgy választották ki, hogy biztonságos és megbízható csatlakozást biztosítsanak, biztosítva, hogy a csúszósínek megfelelően fel legyenek szerelve és készen álljanak a használatra.

Fektessen be a Sparco konzol készletbe, és tapasztalja meg az állítható ülés előnyeit nagy teljesítményű járművében.

Univerzális illeszkedésükkel, könnyű felszerelésükkel és tartós felépítésükkel ezek a csúszósínek praktikus és sokoldalú megoldást kínálnak a vezetési élmény optimalizálására.

Bízzon a Sparco szakértelmében és a minőség iránti elkötelezettségében, miközben növeli a teljesítményt nyújtó üléseket a készlettel.

Használja ki a konzolban rejlő teljes potenciált a Sparco készlettel.

Élvezze az üléspozíció beállításának szabadságát, legyen szó a kényelemről, a láthatóságról vagy bármilyen más igényről.

A Sparco kiválóság iránti elkötelezettsége ennek a készletnek minden részletében megmutatkozik.

Így minden olyan nagy teljesítményű ülésbeszerelés nélkülözhetetlen kellékévé válik, amely az állíthatóságot és a kényelmet helyezi előtérbe.

Méret: Hossza 271 mm

De még több terméket itt talál: Ülés Konzol

1./2.kép  00493

További információk

Tömeg 3 kg

Érdekelhetnek még…