RJ-i Fülpárna

30,48  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Sisak plexi Sparco sisakokhoz, a következő típusokkal kompatibilis: Prime RF-9W, Sky RF-7W, Air Pro RF-5W, Air KF-7W, Sky KF-5W, 1 színben

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco RJ-i Fülpárna Sisak Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco RJ-i Fülpárna kiegészítőt amik FIA-jóváhagyással rendelkeznek és a Sparco Prime RJ-i Supercarbon / RJ-i Carbon / RJ-i / RJ sisakokhoz terveztek.

A Sparco RJ-i sorozatú versenysisakok optimális teljesítményének és kényelmének fenntartásához készült.

A Sparco által tervezett és gyártott kivehető fülpárnák kényelmes és praktikus módot kínálnak a sérült vagy elveszett párnák cseréjére, biztosítva, hogy sisakja kiváló állapotban maradjon a maximális biztonság és élvezet érdekében a pályán.

Az eltávolítható fülpárnákat úgy tervezték, hogy közvetlenül helyettesítsék a gyári fülpárnát, de csak a Sparco RJ-i sisakcsalád típusain belül.

Függetlenül attól, hogy eredeti párnák elhasználódtak-e a hosszan tartó használat során, vagy megsérülnek szállítás vagy tárolás során, ezek a cserekalapok problémamentes megoldást kínálnak a sisak teljes funkcionalitásának helyreállítására.

A párban értékesített Sparco kivehető párnák értéket és kényelmet kínálnak, lehetővé téve mindkét fülpárna egyidejű cseréjét.

Ez egyenletes illeszkedést és teljesítményt biztosít, biztosítva a sikeres versenyzési élményhez szükséges állandóságot és megbízhatóságot.

A precízen és a részletekre való odafigyeléssel készült, levehető párnákat úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen illeszkedjenek Sparco RJ-i sisak családjához.

Ugyanolyan magas színvonalon gyártják, mint az eredeti párnákat, garantálva a kompatibilitást és a teljesítményt, amely megfelel a Sparco szigorú minőségi előírásainak.

A Sparco RJ-i Fülpárna nem csupán funkcionális cserét jelentenek, a kényelmet is szem előtt tartva tervezték.

A puha, mégis tartós anyagokból készült csészék kényelmes és biztonságos illeszkedést biztosítanak, lehetővé téve, hogy zavaró tényezők nélkül koncentrálhasson a versenyre.

A szoros illeszkedés segít elzárni a külső zajokat, lehetővé téve a koncentráció megőrzését és a feladatra való összpontosítást.

A Sparco eltávolítható párnák felszerelése gyors és egyszerű, nem igényel speciális szerszámokat vagy szakértelmet.

Egyszerűen távolítsa el a régi csészéket, és cserélje ki őket újakra, biztosítva a megfelelő illeszkedést és beállítást.

Összefoglalva, a Sparco eltávolítható fülpárnák praktikus és költséghatékony megoldást kínálnak a Sparco RJ-i sorozatú versenysisakok teljesítményének és kényelmének megőrzésére.

A sérült vagy elveszett párnák közvetlen pótlására tervezték és párban értékesítik, ezáltal problémamentesen biztosítják, hogy sisakja kiváló állapotban maradjon.

A fülpárna csak a felsorolt (Prime RJ-i Supercarbon / RJ-i Carbon / RJ-i / RJ) sisakokkal kompatibilis.

De több terméket még itt talál: Sisak Kiegészítők

1./2.kép  00315K14  Fekete

További információk

Tömeg 0,3 kg

Érdekelhetnek még…

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2024-es termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

Azokra a termékekre ahol a cikkszám 2024-el kezdődik ez a felhívás nem vonatkozik.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds