Alumínium Pedál

36,83  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Pedál szett, három részes, dombornyomott eloxált alumíniumból, olcsó árban!

A Sparco Alumínium Pedál Karosszéria Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Alumínium Pedál készletet ami ideális frissítés minden versenyző számára.

Ez a három részes készlet dombornyomott eloxált alumíniumból készült, amely anyag az erősségéről és tartósságáról ismert.

A pedálkészlet tartalmazza a gáz-, fék- és tengelykapcsoló pedált, valamint a beszereléshez szükséges összes tartót, csavart és csavart.

A pedálokat úgy tervezték, hogy könnyűek legyenek, ugyanakkor elég erősek ahhoz, hogy ellenálljanak a versenyzés keménységének, és kényelmes, megfelelő érzést nyújtsanak.

A dombornyomott alumínium stílusos és professzionális megjelenést biztosít, amely megfelelő versenyfelszerelés.

A Sparco Alumínium Pedál -t úgy tervezték, hogy gyakorlatilag bármilyen versenybeállításhoz illeszkedjen, és könnyen beállítható a vezető igényeinek megfelelően.

A pedálokat úgy tervezték, hogy kényelmesek és érzékenyek legyenek, lehetővé téve a vezető számára, hogy gyors, precíz mozdulatokat végezzen minimális erőfeszítéssel.

A pedálokat úgy tervezték, hogy maximális tapadást biztosítsanak, így biztosítva, hogy a vezető teljes mértékben uralja járművét.

A könnyű konstrukció gondoskodik arról, hogy a pedálok ne nehezítsék a gyors lábmunkát, míg a dombornyomott alumínium kiváló korrózióállóságot biztosít, így a pedálok kiváló választás hosszú távú használatra.

Ha kiváló minőségű pedálkészletet keres egy remek választás.

A Sparco Pre-Curved eloxált pedálhosszabbítói rendkívül tartós alumíniumból készültek, és kockás lemezborítással rendelkeznek a jobb tapadás érdekében.

A készlet tartalmazza a csavarokat és a felfogatókat.

Olcsó, tartós darab!

Méretek:

Gázpedál: 11 cm x 7 cm

Fék/kuplung: 9 cm x 6 cm

De még több terméket itt talál: Pedál

1./2.kép  03779AN  Alumínium

További információk

Tömeg 0,5 kg

Érdekelhetnek még…