Megjelent a 2023-as Rally1 versenynaptár-tervezet.

​Az RSB közzétette a 2023-as Rally1-es szezon versenynaptár-tervezetét, melyben hat verseny szerepel április 1-jétől október 8-ig.

Megjelent a 2023-as Rally1 versenynaptár-tervezet. A versenynaptár-tervezet alapján a Rally1-es szezon a Salgó Rallyval kezdődik április 1-jén és amit egy hónap múlva a Miskolc Rally követ. Mindez azt jelenti, hogy Boldogkőváraljáról ismét Miskolcra kerülhet a versenyközpont.

Június közepén a bajnokság harmadik futamaként rendezik a Mecsek Rallyt, és majd újabb egy hónappal később a Veszprém Rally következik. A kiírás alapján tehát Székesfehérvár már nem lesz versenyrendező a szezon egyetlen murvás futama esetében.

Megjelent a 2023-as Rally1 versenynaptár-tervezet. Augustus utolsó hétvégéjén a váci Dunakanyar Rallyt rendezik és majd október 7-8. között a Rally Hungary zárja a szezont. Változott az idei versenynaptár is, ami alapján a Zemplén Rallyn Rally1-es, Rally2-es, Historic és ERT futamot is rendeznek, tehát míg a Pálháza Rallyn csak a Rally3-as mezőny áll rajthoz.

További változás, hogy a naptárba került a Mikulás Rally december 2-4. közötti időponttal, mely meghívásos futam lesz.

Tehát további részleteket amint lehet közölni fogunk.

Forrás: Rallycafe.hu