Az osztrák Rally Legendre vitte a Ladaracing hírnevét a Horváth páros!

Az osztrák Rally Legend is egyre népszerűbb a hazai versenyzők körében, évről-évre egyre több magyar párost láthatunk a neves ausztriai versenyen. Az idei évben egy Ladaracinges páros is kilátogatott a versenyre, mégpedig a Horvtáh András – Horváth Zsolt Ladás kettős, akik a jól ismert GXF-el egy felújítás után, új dekorrral, de a régi szenvedéllyel álltak rajthoz a versenyen!

Austrian Rally Legend 2022

Az osztrák Rally Legendre vitte a Ladaracing hírnevét a Horváth páros! Az Austria Rally Legenden a “nagy” olaszországi legendhez hasonlóan ritka és legendás verseny kocsik mennek hihetetlen gyönyörű alpesi hegyek között!
A 2022 és versenyen, 115 verseny autóból 5 verseny Lada indult ebből 3 magyar (Dudás István -KVP -Lada 2101 Sándor András -Sanyi Bandi -Lada 2101 és mi -Lada 2107 – es ünkkel) , valamint 1 osztrák (Lechner Johann -Lada Vfts) és 1 nèmet indult Henkel Michael historic Lada Vfts)

3. alkalommal indultunk ezen a versenyen a szervezés a pályák ismét nagyon jók voltak bár sajnos a teljes verseny hétvégét esőben kellett teljesítenünk. A teljes felújítás után átesett versenyautónkon voltak kisebb bajok futómű terén, de a 12 gyorsaságit sikeresen teljesítettük.

Összességében nagyon jól éreztük magunkat és ismét felejthetetlen élményeket szereztünk!

Köszönet a Marcinak és Öcsinek a teljes felújításért, páromnak Mónikának a mindig finom ennivalókért, Tamásnak és Andrásnak a szervizelésért, Zsobesznak a navigálásért… 🙂

Támogatóink: AVC.HU verseny felszerelès webáruház, T-AutoControl Service Kft, Squadra Corse Alfa Romeo Ungeria SE. Rakosi System – (Rákosi László Motor- valtó- diffi specialista)

Horváth András – Horváth Zsolt
Lada 2107

Forrás: Ladaracing.hu