RJ-i Carbon / RJ-i / RJ Plexi

83,82  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Sisak shield spoiler, 1 színben

A Sparco RJ-i Carbon / RJ-i / RJ Plexi Sisak Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco RJ-i Carbon / RJ-i / RJ Plexi -t, amik FIA-jóváhagyással rendelkeznek és amelyek tökéletes kiegészítő a Sparco RJ-i Carbon / RJ-i / RJ nyitott arcú sisakjainak tökéletesítéséhez.

Ezeket a napellenző készleteket úgy tervezték, hogy sokoldalúságot, stílust és funkcionalitást kínáljanak.

Lehetővé téve a sisak testreszabását preferenciáinak és versenyzési igényeinek megfelelően.

Három különböző változat közül választhat, köztük a kék iridium, piros iridium és sötét fekete, így kiválaszthatja a stílusához illő és a kívánt védelmi szintet biztosító napellenzőt.

A kék irídium plexi egy lenyűgöző kék irídium védőszemüveget tartalmaz, amely nemcsak élénk és egyedi megjelenést kölcsönöz a sisaknak, hanem fokozott napvédelmet is biztosít.

Az irídium bevonat csökkenti a tükröződést, és megvédi a szemet a káros UV-sugárzástól, lehetővé téve, hogy koncentrált és kényelmes maradjon a versenyek során.

A rögzítőkészlet biztosítja a biztonságos és megbízható rögzítést, így a napellenzőt a helyén tartja még nagy sebességű manőverek során is.

Azok számára, akik feltűnőbb és agresszívebb esztétikát keresnek, a piros irídium tökéletes választás.

A piros irídium védőszemüveg merész és dinamikus hatást kölcsönöz a sisaknak, így a versenypályán is.

A kék irídium változathoz hasonlóan kiváló fényvédelmet és csökkentett tükröződést is kínál, biztosítva a tiszta láthatóságot különféle fényviszonyok között.

A rögzítőkészlet egyszerű felszerelést és biztonságos illeszkedést biztosít, így nyugalmat biztosít az intenzív versenyzés során.

Ha a klasszikus és visszafogott megjelenést részesíti előnyben, a sötét fekete kiváló választás.

A sötét fekete napellenző elegáns és rejtett megjelenést biztosít, miközben hatékonyan csökkenti a tükröződést és védi a szemet az erős napfénytől.

A plexi -k egy kis kifinomultságot kölcsönöz sisakjának, lehetővé téve, hogy kifinomult és időtlen dizájnjával kitűnjön.

A mellékelt rögzítőkészlet biztosítja a szoros illeszkedést, így a napellenző biztonságosan a helyén marad.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezeket a plexi készleteket kifejezetten (kivéve az RJ-i Supercarbon) a Sparco RJ-i Carbon / RJ-i / RJ sisakokhoz való használatra tervezték.

Úgy tervezték őket, hogy zökkenőmentesen integrálódjanak a sisak szemellenző mechanizmusába, biztosítva a pontos illeszkedést és az optimális működést.

A napellenzők kiváló minőségű anyagokból készültek, garantálva a tartósságot és a hosszú élettartamot.

A Sparco egy megbízható gyártó a motorsport-iparban, amely a minőség, a biztonság és az innováció iránti elkötelezettségéről ismert.

A plexi készletek jól példázzák a Sparco elhivatottságát, hogy csúcskategóriás kiegészítőket biztosítson a versenyzőknek, amelyek a stílust és a funkcionalitást egyaránt javítják.

Minden készlet tartalmazza a napellenzőt és a szükséges rögzítőket, amelyek lehetővé teszik az egyszerű telepítést és a problémamentes testreszabást.

Akár pályanapokon, gokartozáson vagy más motorsport tevékenységen vesz részt, a Sparco RJ-i Carbon / RJ-i / RJ Plexi kit a stílus és a teljesítmény tökéletes kombinációját kínálja.

Tapasztalja meg a jobb láthatóságot, a napvédelmet és a versenyfelszerelés személyre szabott érintését ezekkel a kivételes napellenzőkkel.

Válaszd a kék iridium, piros iridium vagy sötét feketét, és emeld a versenyzés élményét a következő szintre.

Kérjük, ügyeljen arra, hogy a kívánt szín és stílus alapján válassza ki a megfelelő plexi készletet.

Fontos megjegyezni, hogy ezeket a napellenző készleteket kifejezetten a Sparco RJ-i Carbon / RJ-i / RJ (kivéve az RJ-i Supercarbon) sisakokkal való használatra tervezték.

Előfordulhat, hogy nem kompatibilisek más sisakmodellekkel.

Mindig helyezze előtérbe a biztonságot, és tartsa be a vonatkozó előírásokat és szabványokat, amikor versenytevékenységen vesz részt.

Frissítse Sparco RJ-i Carbon / RJ-i / RJ sisakjait a Sparco RJ-i Carbon / RJ-i / RJ plexi kitekkel.

Élvezze a továbbfejlesztett stílust, láthatóságot és védelmet a versenypályán.

Engedje szabadjára versenyszellemét ezekkel a kiváló minőségű Sparco napellenzőkkel.

A plexi csak a felsorolt (00319Z, 00319NR, 00319BI) napellenzőkkel kompatibilis, csak akkor lehet egyszerre használni a kettőt.

De több terméket még itt talál: Sisak Kiegészítők

1./2.kép  00304V02  Irídium-kék

3.kép  00304V03  Irídium-piros

4.kép  00304V01  Sötét-fekete

További információk

Tömeg 0,3 kg
Válassz színt

Irídium-kék, Irídium-piros, Sötét-fekete

Érdekelhetnek még…