IS-110

88,90  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Legolcsóbb erősítő! 9 vagy 12 voltos hálózattal, kiváló minőségű hang és könnyen használható rendszer

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco IS-110 Sisak Hangosítás.

Bemutatjuk a Sparco IS-110 átbeszélő rendszert, amely a tökéletes belépő szintű megoldás a fokozott kommunikációhoz járművében.

A precíziót és a funkcionalitást szem előtt tartva tervezett Sparco rendszere (termékszám: 00537028) a funkciók átfogó készletét kínálja a vezetési élmény fokozása érdekében.

Az IS-110 magja egy felhasználóbarát vezérlőegység készlet, amely egyetlen hangerő-potenciométerrel van felszerelve a hangszintek kényelmes és könnyed beállításához.

Ezzel az intuitív kezelőfelülettel könnyedén finomhangolhatja a hangerőt igényeinek megfelelően, és kristálytiszta kommunikációt biztosít az utazás során.

Az IS-110 rendszer egy 12 V-os autó akkumulátor csatlakozókábellel érkezik, amely megbízható áramforrást biztosít a zavartalan működéshez.

Mondjon búcsút a gyakori akkumulátorcserével járó fáradságnak, és élvezze a folyamatos áramellátás nyújtotta kényelmet.

A dedikált 9 V-os elemtartóval az IS-110 további tápellátást kínál, szükség esetén tartalék tápellátást biztosítva a rendszer számára.

Ez megbízható működést biztosít még olyan helyzetekben is, amikor az autó akkumulátora esetleg nem áll rendelkezésre.

A 2 méter hosszú vezető/navigátor kábel 6,3 mm-es csatlakozóaljzattal van felszerelve, amely lehetővé teszi a könnyű és biztonságos csatlakoztatást a headsethez.

Élvezze az optimális kényelmet és mozgásszabadságot, miközben kommunikál társvezetőjével vagy navigátorával.

A sokoldalúságra tervezett IS-110 bukóketrechez és műszerfalhoz is rögzíthető.

Ez lehetővé teszi, hogy a átbeszélő rendszert olyan helyre szerelje fel, amely a legjobban illik járművének beállításához, így biztosítva a maximális hozzáférhetőséget és kényelmet.

A Sparco IS-110 átbeszélő rendszer ami kivételes hangminőséget, megbízható tápellátást és felhasználóbarát kezelőfelületet biztosít.

Legyen szó amatőr sofőrről vagy tapasztalt profiról, ez a belépő szintű rendszer tökéletes társ a kommunikáció és az általános vezetési élmény fokozásához.

Az egység táplálható 9 V-os (PP3) akkumulátorral, vagy a mellékelt kábel segítségével közvetlenül a 12 V-os autós tápfeszültségre csatlakoztatható.

Kompatibilis az IS-110 sisak és gyakorló fejhallgatókkal ezért ideális pályanapokhoz vagy sofőroktatáshoz.

De több terméket még itt talál: Sisak Hangosítás

1./2.kép  00537028

Érdekelhetnek még…