Prime RF / RJ-i Supercarbon Arcpárna

76,20  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Zárt és nyitott sisak belső szivacs, 1 színben, több vastagságban

A Sparco Prime RF / RJ-i Supercarbon Arcpárna Sisak Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Prime RF / RJ-i Supercarbon Arcpárna kiegészítőt amik FIA-jóváhagyással rendelkeznek és a tökéletes megoldás a sisak illeszkedésének és kényelmének fokozásához.

Ez a teljes arcra és nyitott arcú sisakokhoz (Prime RJ-i Supercarbon, Prime RF-10W Supercarbon) egyaránt tervezett felső párnázási készlet testre szabható megoldást kínál több méretben, hogy minden felhasználó számára a lehető legjobb sisak illeszkedést biztosítsa.

Felhasználóbarát kialakításának és egyszerű telepítési folyamatának köszönhetően az Sparco arcpárna minden versenyrajongó számára kötelező kellék.

Amikor a sisak kényelméről van szó, elengedhetetlen a megfelelő vastagságú párnázás.

A Sparco arcpárna készletet úgy tervezték, hogy testre szabott illeszkedést biztosítsanak, lehetővé téve a felhasználók számára az ideális méret kiválasztását sajátos igényeik alapján.

Akár a kényelmes illeszkedést részesíti előnyben, akár további párnázásra van szüksége a nagyobb kényelem érdekében, ezek a készletek sokoldalúságot kínálnak az egyéni preferenciákhoz.

Akár pályaversenyen vagy bármely más autósportban vesz részt, ezek a párnázókészletek könnyen felszerelhetők, hogy javítsák a sisak illeszkedését, biztonságosabb és kényelmesebb élményt nyújtva a pályán.

A Sparco arcpárna egyik legfontosabb jellemzője az egyszerű és gyors telepítési folyamat.

A kényelmes tépőzáras rögzítéseknek köszönhetően a párnázat rögzítése a sisakhoz gyerekjáték.

Ez a felhasználóbarát kialakítás lehetővé teszi a gyors beállítást, és biztosítja a biztonságos és megbízható illeszkedést, lehetővé téve, hogy minden zavaró tényező nélkül a teljesítményére összpontosítson.

A Sparco Prime RF / RJ-i Supercarbon Arcpárna a legjobb minőségű anyagokból készült, hogy biztosítsa a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Ezek a párnázási készletek úgy készültek, hogy ellenálljanak a versenykörnyezet követelményeinek.

Bízhat a Sparco kiválóság iránti elkötelezettségében és a motorsport-kiegészítők vezető gyártójaként elhíresült hírnevében.

Ha befektet a Sparco arcpárnába akkor nagyobb kényelmet és jobb sisak illeszkedést élvezhet, ami végső soron javítja az általános versenyélményt.

A megfelelő illeszkedés nemcsak a maximális biztonságot garantálja, hanem minimálisra csökkenti a zavaró tényezőket és jobb koncentrációt tesz lehetővé a pályán.

Válassza a Sparco márkát, amely a minőség és az innováció iránti elkötelezettségéről ismert, és javítsa sisakja teljesítményét az arcpárna kiegészítővel.

Tapasztalja meg azt a különbséget, amelyet a megfelelő illeszkedés és a fokozott kényelem jelenthet a versenyzés során.

Frissítse sisakját a Sparco segítségével még ma, és élvezze a személyre szabott illeszkedést, amely megfelel az Ön egyedi igényeinek.

Bízzon a Sparco szakértelmében a kiváló minőségű sisaktartozékok és kiegészítők biztosításában a motorsport-ipar számára.

Emelje a versenyzést a következő szintre a Sparco arcpárna segítségével, és tapasztalja meg a tökéletes kényelmet, illeszkedést és teljesítményt.

A felsorolt zárt és nyitott sisakokhoz egyaránt használható két színben elérhető a használója ízléséhez mérten.

Ez a készlet lehetővé teszi a lehető legjobb sisak felszerelést, a megfelelő választási lehetőséggel a felhasználó igényeihez igazodva.

A telepítés egyszerű és gyors, a tépőzáras rögzítéseknek köszönhetően.

Különböző vastagságban kapható.

A belső szivacs csak a felsorolt (Prime RJ-i Supercarbon / Prime RF-10W) típusokkal kompatibilis, csak ezekhez használható.

Méret:

20mm 0032RJ03NR20 Fekete

25mm 0032RJ03NR25 Fekete

30mm 0032RJ03NR30 Fekete

35mm 0032RJ03NR35 Fekete

20mm 0032RJ03RS20 Piros

25mm 0032RJ03RS25 Piros

30mm 0032RJ03RS30 Piros

35mm 0032RJ03RS35 Piros

De több terméket még itt talál: Sisak Kiegészítők

1./2.kép  0032RJ03NR  Fekete

3.kép  0032RJ03RS  Piros

További információk

Tömeg 0,3 kg
Válassz vastagságot

20mm, 25mm, 30mm, 35mm

Válassz színt

Fekete, Piros

Érdekelhetnek még…