RF / KF Oldalsó Légterelő

31,75  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Sisak légterelő, Sparco sisakokhoz, a következő típusokkal kompatibilis: Prime RF-9W, Sky RF-7W, Air Pro RF-5W, Air KF-7W, Sky KF-5W, 2 színben

A Sparco RF / KF Oldalsó Légterelő Sisak Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco RF / KF Oldalsó Légterelő -t (Lateral), amik FIA-jóváhagyással rendelkeznek és a Sparco versenysisakok kötelező tartozéka a versenyteljesítmény és a kényelem fokozása érdekében.

Kifejezetten a Sky RF-7W és Air Pro RF-5W és a KF széria sisakmodelljeihez tervezett légbeömlőnyílások.

Úgy tervezték, hogy egyenletes friss levegőt szállítsanak közvetlenül a sisak belsejébe, optimális szellőzést és hűtést biztosítva az intenzív versenyzés során.

A Sparco légbeömlőket úgy tervezték, hogy könnyen felszerelhetők a Sparco versenysisakjára.

Kényelmes és hatékony megoldást kínálva a hőmérséklet szabályozására és a kényelmes környezet fenntartására a sisak belsejében.

Ezek a légbeömlő nyílások a sisakon központi helyen helyezkednek el, lehetővé téve a hatékony légáramlást közvetlenül a fejed felé.

Akár rekkenő hőségben versenyez, akár hosszú és intenzív edzést végez a pályán, ezek a légbeömlők gondoskodnak arról, hogy hűvös és koncentrált maradjon.

Kifejezetten a Sky RF-7W és Air Pro RF-5W valamint a gokartos KF széria (Air KF-7W, Sky KF-5W, GP KF-4W) sisakmodellekhez készült.

A két stílusos színben elérhető Sparco légbeömlő nyílások lehetővé teszik a sisak testreszabását az egyéni stílushoz és preferenciákhoz.

Válasszon a rendelkezésre álló lehetőségek közül, hogy olyan megjelenést hozzon létre, amely kiegészíti versenyfelszerelését, és tükrözi egyéniségét a pályán.

A pontosság és a tartósság szem előtt tartásával készültek, ezek a légbeömlő nyílások kiváló minőségű anyagokból, hogy ellenálljanak a motorsport nehéz körülményeinek.

Bízhat benne, hogy Sparco versenysisakja és tartozékai, beleértve a légbeömlőket, kivételes teljesítményt és védelmet nyújtanak.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Sparco RF / KF Oldalsó Légterelő -t kifejezetten Sparco versenysisakokhoz tervezték, és előfordulhat, hogy nem kompatibilisek más sisakmodellekkel.

Mindig ügyeljen arra, hogy a megfelelő légbeömlőket válassza ki a sisakmodell alapján, hogy biztosítsa a megfelelő illeszkedést és a megbízható teljesítményt.

Növelje versenyélményét a Sparco légbeömlőkkel.

Élvezze a fokozott szellőzés és hűtés előnyeit, amelyek lehetővé teszik, hogy koncentrált, kényelmes maradjon, és a legjobb teljesítményt nyújtsa a pályán.

Stílusos dizájnjukkal és kifogástalan kivitelezésükkel ezek a légbeömlő nyílások nemcsak a funkcionalitást javítják, hanem egy kis személyre szabottságot is adnak a versenyfelszereléshez.

A Sparco innováció, biztonság és teljesítmény iránti elkötelezettsége minden általa kínált terméken megmutatkozik.

A Sparco légbeömlő nyílásai tanúsítják elkötelezettségüket, hogy kiváló minőségű tartozékokat biztosítsanak a versenyzőknek, amelyek fokozzák a kényelmet és a teljesítményt.

Vegye fel a Sparco-t, és tapasztalja meg a különbséget, amelyet a csúcskategóriás kiegészítők jelenthetnek a versenyzés során.

Szerelje fel Sparco versenysisakját a Sparco légbeömlőkkel, és emelje új magasságokba versenyzési élményét.

Maradjon hűvös, kényelmes és koncentrált, miközben meghódítja a pályát a kiváló légáramlás és szellőzés biztosításával.

Az oldalsó légterelő csak a felsorolt (Sky RF-7W, Air Pro RF-5W, Air KF-7W, Sky KF-5W, GP KF-4W) sisakokkal kompatibilis.

De több terméket még itt talál: Sisak Kiegészítők

1./2.kép  00315K04  Fekete

3.kép  0032WTXK06  Fehér

További információk

Tömeg 0,2 kg
Válassz színt

Fehér, Fekete

Érdekelhetnek még…