Prime RF-10W Supercarbon Plexi

144,78  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Sisak plexi Sparco sisakokhoz, a következő típusokkal kompatibilis: Prime RF-9W, Sky RF-7W, Air Pro RF-5W, Air KF-7W, Sky KF-5W, 1 színben

A Sparco Prime RF-10W Supercarbon Plexi Sisak Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Prime RF-10W Supercarbon Plexi -ket, amik FIA-jóváhagyással rendelkeznek és a Sparco Prime RF-10W Supercarbon sisakhoz tervezett prémium kiegészítő.

Úgy tervezték, hogy megfeleljen a legmagasabb biztonsági és teljesítménykövetelményeknek, ezért ez a napellenző nélkülözhetetlen a professzionális versenyzők és a motorsport szerelmesei számára.

Sötét plexi konstrukciójával és a 8860-2018 szabvány szerinti FIA jóváhagyással páratlan tisztaságot, védelmet és a napsütéssel szemben megbízhatóságot biztosít.

Kiváló minőségű plexiből készült, amely kivételes optikai tisztaságot és tartósságot biztosít.

Négy különböző változat közül választhat, köztük a kék iridium, piros iridium és sötét fekete valamint átlátszó, így kiválaszthatja a stílusához illő és a kívánt védelmi szintet biztosító napellenzőt.

Letisztult kialakítása akadálytalan kilátást biztosít, lehetővé téve, hogy a versenypályára összpontosítson, és gyorsan reagáljon a változó körülményekre.

A napellenző páramentesítő tulajdonságokkal is rendelkezik, így még intenzív versenyzés közben is tiszta rálátást biztosít.

Amely kivételes könnyű súlyáról és erősségéről ismert.

A Prime RF-10W Supercarbon Plexi és a sisak pontos illeszkedése és kompatibilitása garantálja a biztonságos és zökkenőmentes integrációt, növelve a biztonságot és a teljesítményt.

Az FIA 8860-2018 szabvány szerinti jóváhagyása igazolja, hogy ez a napellenző megfelel a Nemzetközi Autószövetség (FIA) legszigorúbb biztonsági előírásainak.

A kék irídium plexi egy lenyűgöző kék irídium védőszemüveget tartalmaz, amely nemcsak élénk és egyedi megjelenést kölcsönöz a sisaknak, hanem fokozott napvédelmet is biztosít.

Az irídium bevonat csökkenti a tükröződést, és megvédi a szemet a káros UV-sugárzástól, lehetővé téve, hogy koncentrált és kényelmes maradjon a versenyek során.

A rögzítőkészlet biztosítja a biztonságos és megbízható rögzítést, így a napellenzőt a helyén tartja még nagy sebességű manőverek során is.

Azok számára, akik feltűnőbb és agresszívebb esztétikát keresnek, a piros irídium tökéletes választás.

A piros irídium védőszemüveg merész és dinamikus hatást kölcsönöz a sisaknak, így a versenypályán is.

A kék irídium változathoz hasonlóan kiváló fényvédelmet és csökkentett tükröződést is kínál, biztosítva a tiszta láthatóságot különféle fényviszonyok között.

A rögzítőkészlet egyszerű felszerelést és biztonságos illeszkedést biztosít, így nyugalmat biztosít az intenzív versenyzés során.

Ha a klasszikus és visszafogott megjelenést részesíti előnyben, a sötét fekete kiváló választás.

A sötét fekete napellenző elegáns és rejtett megjelenést biztosít, miközben hatékonyan csökkenti a tükröződést és védi a szemet az erős napfénytől.

Az átlátszó változat pedig szintén elegáns megjelenést biztosít, miközben fedett körülmények közben a maximális láthatóságot is biztosítja.

A Sparco Prime RF-10W Supercarbon Plexi felszerelése gyerekjáték a felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően.

Biztonságosan rögzíthető a Prime RF-10W Supercarbon sisakhoz, szoros és megbízható illeszkedést biztosítva.

A napellenző könnyen eltávolítható és cserélhető, lehetővé téve a versenyek közötti gyors beállítást és karbantartást.

A Sparco híres a motorsport biztonsága és teljesítménye iránti kiváló elkötelezettségéről, és a plexi is ezt bizonyítja.

Kivételes tisztaságával, FIA jóváhagyásával és a Prime RF-10W Supercarbon sisakkal való zökkenőmentes kompatibilitásával kiváló versenyélményt kínál.

Frissítse versenyfelszerelését az FIA által jóváhagyott Sparco Prime RF-10W Supercarbon Plexi -vel.

Egyesíti a fejlett anyagokat, a legmodernebb dizájnt és a kompromisszumok nélküli biztonságot, hogy olyan tartozékot biztosítson, amely megfelel a professzionális versenyzés követelményeinek.

A plexik csak a (Prime RF-10W Supercarbon) sisakkal kompatibilis.

De több terméket még itt talál: Sisak Kiegészítők

1./2.kép  00314V09  Sötét

3.kép  00314V17  Irídium-piros

4.kép  00314V16  Irídium-kék

5.kép  00314V08  Átlátszó

További információk

Tömeg 0,3 kg
Válassz színt

Átlátszó, Irídium-kék, Irídium-piros, Sötét

Érdekelhetnek még…