Prime RF / RJ-i Supercarbon Belső Szivacs

82,55  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Zárt és nyitott sisak belső szivacs, 1 színben, több vastagságban

A Sparco Prime RF / RJ-i Supercarbon Belső Szivacs Sisak Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Prime RF / RJ-i Supercarbon Belső Szivacs -ot, amik FIA-jóváhagyással rendelkeznek és a tökéletes kiegészítőt a sisak illeszkedésének és kényelmének fokozásához.

Ez a teljes arcra és nyitott arcú sisakokhoz (Prime RJ-i Supercarbon, Prime RF-10W Supercarbon) egyaránt tervezett felső párnázási készlet testre szabható megoldást kínál több méretben, hogy minden felhasználó számára a lehető legjobb sisak illeszkedést biztosítsa.

Felhasználóbarát kialakításának és egyszerű telepítési folyamatának köszönhetően a Sparco belső szivacs minden versenyrajongó számára kötelező kellék.

Amikor a sisak kényelméről van szó, elengedhetetlen a megfelelő vastagságú párnázás.

A Sparco belső szivacs készletet úgy tervezték, hogy testre szabott illeszkedést biztosítsanak, lehetővé téve a felhasználók számára az ideális méret kiválasztását sajátos igényeik alapján.

Akár a kényelmes illeszkedést részesíti előnyben, akár további párnázásra van szüksége a nagyobb kényelem érdekében, ezek a készletek sokoldalúságot kínálnak az egyéni preferenciákhoz.

Akár pályaversenyen vagy bármely más autósportban vesz részt, ezek a párnázókészletek könnyen felszerelhetők, hogy javítsák a sisak illeszkedését, biztonságosabb és kényelmesebb élményt nyújtva a pályán.

A Sparco belső szivacs egyik legfontosabb jellemzője az egyszerű és gyors telepítési folyamat.

A kényelmes tépőzáras rögzítéseknek köszönhetően a párnázat rögzítése a sisakhoz gyerekjáték.

Ez a felhasználóbarát kialakítás lehetővé teszi a gyors beállítást, és biztosítja a biztonságos és megbízható illeszkedést, lehetővé téve, hogy minden zavaró tényező nélkül a teljesítményére összpontosítson.

A Sparco Prime RF / RJ-i Supercarbon Belső Szivacs a legjobb minőségű anyagokból készült, hogy biztosítsa a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Ezek a párnázási készletek úgy készültek, hogy ellenálljanak a versenykörnyezet követelményeinek.

Bízhat a Sparco kiválóság iránti elkötelezettségében és a motorsport-kiegészítők vezető gyártójaként elhíresült hírnevében.

Ha befektet a Sparco belső szivacsba, nagyobb kényelmet és jobb sisak illeszkedést élvezhet, ami végső soron javítja az általános versenyélményt.

A megfelelő illeszkedés nemcsak a maximális biztonságot garantálja, hanem minimálisra csökkenti a zavaró tényezőket és jobb koncentrációt tesz lehetővé a pályán.

Válassza a Sparco márkát, amely a minőség és az innováció iránti elkötelezettségéről ismert, és javítsa sisakja teljesítményét a belső szivacs kiegészítővel.

Tapasztalja meg azt a különbséget, amelyet a megfelelő illeszkedés és a fokozott kényelem jelenthet a versenyzés során.

Frissítse sisakját a Sparco segítségével még ma, és élvezze a személyre szabott illeszkedést, amely megfelel az Ön egyedi igényeinek.

Bízzon a Sparco szakértelmében a kiváló minőségű sisaktartozékok és kiegészítők biztosításában a motorsport-ipar számára.

Emelje a versenyzést a következő szintre a Sparco belső szivacs segítségével, és tapasztalja meg a tökéletes kényelmet, illeszkedést és teljesítményt.

A felsorolt zárt és nyitott sisakokhoz egyaránt használható két színben elérhető a használója ízléséhez mérten.

Ez a készlet lehetővé teszi a lehető legjobb sisak felszerelést, a megfelelő választási lehetőséggel a felhasználó igényeihez igazodva.

A telepítés egyszerű és gyors, a tépőzáras rögzítéseknek köszönhetően.

Különböző méretben kapható.

A belső szivacs csak a felsorolt (Prime RJ-i Supercarbon / Prime RF-10W) típusokkal kompatibilis, csak ezekhez használható.

Méret: XS-XL

XS  0032R02NR0XS  Fekete

S  0032R02NR1S  Fekete

M  0032R02NR2M  Fekete

M+  0032R02NR3ML  Fekete

L  0032R02NR4L  Fekete

XL  0032R02NR5XL  Fekete

XS  0032R02RS0XS  Piros

S  0032R02RS1S  Piros

M  0032R02RS2M  Piros

M+  0032R02RS3ML  Piros

L  0032R02RS4L  Piros

XL  0032R02RS5XL  Piros

De több terméket még itt talál: Sisak Kiegészítők

1./2.kép  0032R02NR  Fekete

3.kép  0032R02RS  Piros

További információk

Tömeg 0,3 kg
Válassz méretet

XL, L, M+, M, S, XS

Válassz színt

Fekete, Piros

Érdekelhetnek még…