Martini Racing Polár Pléd

30,48  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Egyedi megjelenésű, Sparco kulcstartó kesztyű kialakításban, 1 színben

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Martini Racing Polár Pléd Utcai Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Martini Racing Polár Pléd -et, amely a tökéletes kiegészítő a motorsport szerelmeseinek, akik értékelik a kényelmet és a stílust egyaránt.

Játéktermékek, irodai székek és egyedi kiegészítők, amelyek a Sparco-Martini Racing partnerségét ünneplik a versenypályán kívül.

A Sparco, a motorsport-termékek vezető gyártója által precizitással és a részletekre való odafigyeléssel készített polártakaró célja, hogy fokozza az élményt a motorsport eseményeken.

Miközben bemutatja az ikonikus Martini Racing márka iránti szenvedélyét.

Élvezd a versenyzés szellemét a Martini Racing pléddel, amelyen az ikonikus Martini Racing csíkok és logó látható a puha és kellemes polár hátterében.

Akár a tribünről szurkol kedvenc pilótáinak, akár a füvön piknikez, ez a takaró minden alkalomhoz egy kis motorsportos hangulatot kölcsönöz.

A praktikum találkozik a stílussal a Martini Racing Polár Pléd -jénél, amelynek mérete bőséges, 180 x 150 centiméter.

Ezáltal bőséges fedést és meleget biztosítva egy vagy több néző számára.

Könnyű, de strapabíró konstrukciója megkönnyíti a szállítást, és ideális motorsport-eseményekhez, ahol esetleg a földön kell ülnie.

Mondjon búcsút a kényelmetlen üléselrendezéseknek, és üdvözölje a kényelmes kényelmet a Martini Racing takarója segítségével.

A motorsport szerelmeseit szem előtt tartva megtervezve ez a polártakaró tökéletes módja annak, hogy meleg és stílusos maradjon.

Miközben támogatását fejezi ki a legendás Martini Racing csapat mellett.

Akár a pálya mellett heverészel, akár egy kellemes napot tölt a parkban, a Martini Racing plédje minden motorsport-rajongó kedvenc tartozéka lesz.

Adjon hozzá egy csipetnyi motorsport örökséget következő kirándulásához a Sparco Martini Racing takarója segítségével.

Akár a Martini Racing elkötelezett rajongója, akár egyszerűen csak értékeli a kiváló minőségű árukat.

Akkor ez a takaró tökéletes módja annak, hogy otthonos és stílusos maradjon, miközben bemutatja motorsport iránti szenvedélyét.

Ne hagyja, hogy a hűvös időjárás lecsillapítsa a hangulatát fogja meg Martini Racing plédjét, és élvezze a verseny izgalmát kényelmesen és stílusosan.

Méret: 150x180cm

De több terméket még itt talál: Kiegészítők

1./2.kép  099147MR  Sötétkék

További információk

Tömeg 0,1 kg

Érdekelhetnek még…