Adv Sc Versenyülés Konzol

500,38  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Ülés konzol, kifejezetten az Adv Sc üléshez, csak ezzel a konzollal lehet az ülést használni

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Adv Sc Versenyülés Konzol.

Bemutatjuk a Sparco FIA által jóváhagyott Adv Sc Versenyülés Konzol -t oldalra rögzíthető ülésekhez (termékszám: 004982ADV), amely a tökéletes oldalsó ülés-tartozék az autóipar szerelmeseinek, akik az optimális biztonságot, kényelmet és teljesítményt keresik.

A neves Sparco gyártó által tervezett rögzítőkeretek szakértelemmel készültek, hogy zökkenőmentesen illeszkedjenek az Adv Sc versenyüléshez.

Ami a biztonságot illeti, a Sparco FIA által jóváhagyott rögzítőkeretek kivételes stabilitást és merevséget biztosítanak, biztosítva, hogy az ülés biztonságosan a helyén maradjon intenzív vezetési manőverek során.

A kiváló minőségű anyagokból készült vázak megfelelnek a Nemzetközi Autószövetség (FIA) szigorú szabványainak, így ideálisak professzionális versenyzők és szenvedélyes motorsport-rajongók számára.

Az oldalsó rögzítőkereteket kifejezetten az ergonomikus kialakításáról és kiváló kényelméről híres Sparco ADV SC ülés kiegészítésére tervezték.

Ezeknek a rögzítőkereteknek a használatával optimalizálhatja az üléspozíciót, így személyre szabottabb vezetési élményt nyújt.

Legyen szó éles kanyarokról a pályán, vagy hosszú utakra indul az úton, a Sparco FIA által jóváhagyott rögzítőkeretei biztosítják a tökéletes egyensúlyt a kényelem és az irányítás között.

A Sparco FIA által jóváhagyott rögzítőkeretekkel a telepítés gyerekjáték.

Az Adv Sc Versenyülés Konzol precízen megtervezett keretek zökkenőmentesen illeszkednek ülés oldalsó rögzítéséhez, biztonságos és problémamentes rögzítési folyamatot kínálva.

A mellékelt hardverrel és az egyértelmű utasításokkal pillanatok alatt felszerelheti üléseit, és magabiztosan indulhat az útra.

A Sparco FIA által jóváhagyott rögzítőkeretek nemcsak kivételes funkcionalitást biztosítanak, hanem letisztult és stílusos kialakítást is mutatnak.

Legyen szó professzionális versenyzőről, aki javítani kívánja köridejét, vagy az autóipar rajongója, aki nagyobb vezetési élményre vágyik, a Sparco FIA által jóváhagyott oldalra szerelhető ülések rögzítőkeretei (termékszám: 004982ADV) a tökéletes választás.

Kiemelkedő biztonsági jellemzőikkel, a Sparco ADV SC üléssel való zökkenőmentes kompatibilitásukkal, a könnyed beszerelési folyamattal és a tetszetős kialakításukkal.

Ezek a rögzítő konzolok tökéletes kiegészítők ahhoz, hogy vezetési teljesítményét új magasságokba emeljék.

Ezek a tartók szükségesek az ülés rögzítéséhez, hogy megfeleljenek az FIA 8862-2009 szabványnak.

Az Adv Sc Versenyülés Konzol megfelel az FIA 8862-2009 előírásainak.

Szuper erős ötvözet szerkezet.

DOMEX horganyzott anyagból.

Kimondottan ehhez a típushoz és csak ezzel a konzollal lehet az ülést használni.

Vastagság: 4 mm

De több terméket még itt talál: Ülés Konzolok

1./2.kép  004982ADV  Ezüst

További információk

Tömeg 2,1 kg

Érdekelhetnek még…