Acél Vonószem FIA

20,32  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Szövet vonószem, 3000 kg-os teherbírás, 1 színben

A Sparco Acél Vonószem FIA Karosszéria Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Acél Vonószem FIA -t, a versenyautó tökéletes tartozékát, amely biztonságos és jól látható vontatási pontot biztosít vészhelyzetekben.

A Sparco, a motorsport-ipar megbízható márkája által gyártott, 01627RS termékszámú termék aprólékosan kidolgozott, hogy megfeleljen a legmagasabb szintű teljesítmény- és biztonságkövetelményeknek.

A biztonság a legfontosabb a versenyzés során, és a Sparco vonószemet úgy tervezték, hogy megbízható és robusztus vontatási megoldást nyújtson.

A tömör acélból készült vonószemek közvetlenül a jármű alvázához csavaroznak, erős és biztonságos rögzítési pontot biztosítva a segélyautók számára.

Kritikus helyzetekben a megbízható vontatási pont felgyorsíthatja a mentési és helyreállítási műveleteket, minimalizálva a lehetséges kockázatokat, és garantálva a vezetők és a járművek biztonságát.

Az FIA által minősített vonóhorgok élénkpiros színe javítja a láthatóságot, lehetővé téve, hogy vészhelyzetben könnyen észrevegyék őket.

Ez a jól látható funkció segíti a vontatási pont gyors azonosítását, lehetővé téve a gyors és hatékony csatlakozásokat.

Vészhelyzetben az idő nagyon fontos, és az élénkpiros vonóhorog segíti a gyors reagálást és a cselekvést.

A különböző járműigények kielégítésére a Sparco vonóhorgok 50 mm vagy 80 mm hurokátmérővel választhatók.

Ez a sokoldalúság biztosítja a kompatibilitást a verseny és raliautók széles választékával, különféle vontatási konfigurációkhoz.

Legyen szó kompakt versenyautóról vagy nagyobb raliautóról, ezek a vonóhorgok megfelelő és megbízható vontatási megoldást nyújtanak.

A Sparco Acél Vonószem FIA -t úgy tervezték, hogy erősek és könnyűek legyenek.

A tömör acélszerkezet biztosítja a tartósságot és a stabilitást, míg a könnyű súly minimálisra csökkenti a jármű általános teljesítményére gyakorolt hatást.

Az erő és a súly közötti tökéletes egyensúly megteremtésével ezek a vonóhorgok biztosítják az igényes versenykörnyezetben megkövetelt megbízhatóságot.

A sokoldalú beszerelhetőség a Sparco vonószem kulcsfontosságú jellemzője.

Könnyen felcsavarozhatók akár az autó elejére, akár hátuljára, lehetővé téve az egyedi igényeknek megfelelő rugalmas elhelyezést.

Ez az alkalmazkodóképesség biztosítja a kényelmet és a könnyű használatot, és megfelel a különféle vontatási forgatókönyveknek és konfigurációknak.

A megfelelőség szempontjából a Sparco vonószemek FIA kompatibilisek.

Ez azt jelenti, hogy megfelelnek a Nemzetközi Autószövetség (FIA) szigorú biztonsági előírásainak.

Az FIA-kompatibilitás biztosítja, hogy ezek a vonóhorgok megfeleljenek a legmagasabb szintű teljesítmény-, tartóssági- és biztonsági elvárásoknak, így nyugalmat biztosítanak versenykörülmények között.

Összefoglalva, a Sparco vonószemek nélkülözhetetlen versenyautó-tartozékok, amelyek egyesítik a megbízhatóságot, a láthatóságot és a kompatibilitást.

Masszív acélszerkezetükkel, élénkpiros színükkel, választható hurokátmérőjükkel, sokoldalú beépítésükkel és FIA-kompatibilitásukkal ezek a vonóhorgok biztonságos és jól látható vontatási pontot biztosítanak vészhelyzetekben.

Részesítse előnyben a biztonságot, és szerelje fel verseny vagy raliautóját a Sparco vonószemmel a megbízható vontatás érdekében.

Bízzon a Sparco kiválóság iránti elkötelezettségében, és élvezze a nyugalmat a pályán ezekkel a megbízható és nagy teljesítményű vonóhorgokkal.

Átmérő: 50 mm, 80 mm

De több terméket még itt talál: Vonószem

1./2.kép  01627RS50  Piros (50 mm)

3.kép  01627RS80  Piros (80 mm)

További információk

Tömeg 2,1 kg
Válassz átmérőt

80 mm, 50 mm

Érdekelhetnek még…