Itt a nyári Miskolc Rally programja és érdemes átolvasni.

Tehát itt a nyári Miskolc Rally programja amiben nem történt nagy változás az idei Miskolc Rally programjában, a tavalyi és az idén áprilisi tervekkel összhangban egy versenynapos programmal rukkoltak elő a szervezők. Pénteken népkerti prológ és szombaton egy tucat gyorsasági szakasz várja az elsőosztályú mezőnyt.

A késői salgótarjáni szezonnyitót követően szerencsére már nem kell sokat várni az Országos Rali Bajnokság második eseményére.  2020. augusztus 14-15-én Miskolc városa láthatja vendégül a sorozat résztvevőit. A hétvége során pénteken a kötelező adminisztrációs procedúrákat követően délután egy várhatóan hangulatos másfél kilométeres távot jelentő prológgal alapozhatják meg a hangulatot a Rally1, az ORC, a Historic és a Rally2 résztvevői.

Termékeinket ide kattintva megtekintheti…

Versenyfelszerelések több gyártó választékát megtalálod kínálatunkban. Versenyfelnik mellett utcai ruházati termékek és sok-sok más amiért érdemes pár percet elidőzni oldalunkon… 🙂

A szombati versenynapon az első osztály veheti elsőként birtokba a pályákat és az első gyorsasági háromnegyed 8 magasságában, Bükkszentlászlón rajtol. Az első szakasz közel hét kilométeres, melynek célja Bükkszentkereszten lesz. Ahonnan a bánkúti elágazáshoz tarthat a mezőny, hogy Mályinkáig egy 9,4 kilométeres versenytávon tovább alakítsa az összetettbeli értékelés eredményeit. Ezután Sáta-Sajómercse, majd Parasznya-Lyukóbánya van soron, tehát majd a négy gyorsot jelentő kör után egy szervizparkos kitérő során lélegezhetnek fel a párosok. Tehát ezt a kvartettet még kétszer a nap folyamán megismétlik hasonló sorrendben, melynek a végét nagyjából este hét órára tervezik a szervezők – az első osztály számára.

A nézők részéről a pénteki prológ 4 ezer forintos belépőért tekinthető meg, míg a szombati szakaszokra 2 ezret kell leszurkolni a belépőkért. A futam versenytervezetének megjelenését követően hamarosan a nevezési listából is csemegézhetünk, hiszen a résztvevők rajthoz állási szándékukat 2020. július 31-ig jelezhetik a rendezőség felé.

Forrás: Rallysport.hu