X-Pro Plexi

30,48  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Sisak plexi Sparco sisakokhoz, a következő típusokkal kompatibilis: Prime RF-9W, Sky RF-7W, Air Pro RF-5W, Air KF-7W, Sky KF-5W, 1 színben

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco X-Pro Plexi Sisak Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco X-Pro Plexi -t, ami a tökéletes kiegészítő a Sparco X-Pro sisak számára amivel megfelelő védelmet biztosíthat a szemének versenyzés közben.

Ezt a plexit úgy tervezték, hogy sokoldalúságot és funkcionalitást kínáljanak, lehetővé téve, hogy alkalmazkodjanak a különböző fényviszonyokhoz és egyéni preferenciákhoz a versenypályán.

Sötét változatban érhető el és ezt a napellenzőt kifejezetten a Sparco X-Pro sisakhoz tervezték.

A legjobb választás a maximális láthatóság és tisztaság érdekében.

Valamint torzítás nélkül biztosítja az optimális látást.

A karcolásgátló bevonat tartósabbá teszi, megvédi a napellenzőt a kisebb kopásoktól, és hosszabb ideig megőrzi érintetlen állapotát.

Fényvisszaverő bevonatával ez a napellenző nem csak védelmet nyújt a tükröződés és a napfény ellen, hanem elegáns és agresszív megjelenést kölcsönöz sisakjának.

Tűnjön ki a tömegből, és tegyen nyilatkozatot ezzel a szemet gyönyörködtető napellenzővel.

Finom árnyalatot biztosít, amely csökkenti a fényerőt és a tükröződést, így ideális napsütéses napokon vagy fényes környezetben való versenyzéskor.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezeket a X-Pro Plexi -k kizárólag a Sparco X-Pro sisakkal való használatra készültek.

Precíziós kialakításúak, hogy zökkenőmentesen illeszkedjenek a sisak szemellenző mechanizmusához, így biztosítva a biztonságos és megbízható rögzítést.

A napellenző könnyen cserélhető, így könnyedén alkalmazkodhat a változó időjárási körülményekhez vagy a személyes preferenciákhoz.

A Sparco a motorsport-ipar neves gyártója, amely a minőség, a biztonság és a teljesítmény iránti elkötelezettségéről ismert.

A plexi jól példázza a márka elkötelezettségét az iránt, hogy a versenyzőket olyan csúcskategóriás kiegészítőkkel látja el, amelyek mind a stílust, mind a funkcionalitást fokozzák.

Minden napellenző aprólékosan, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, hogy megfeleljen a professzionális és amatőr versenyzők igényeinek.

Akár versenyeken, pályanapokon vesz részt, vagy egyszerűen csak élvezi a lendületes vezetést, a X-Pro sisakhoz készült Sparco plexi tökéletes egyensúlyt kínál a teljesítmény és a stílus között.

Tapasztalja meg a jobb láthatóságot, a nagyobb kényelmet és a versenyfelszerelés személyre szabott érintését ezzel a kiváló minőségű napellenzővel.

Fontos megjegyezni, hogy ezeket a napellenzőket kifejezetten a Sparco X-Pro sisakkal való használatra tervezték, és nem kompatibilisek más sisakmodellekkel.

Mindig helyezze előtérbe a biztonságot, és tartsa be a vonatkozó előírásokat és szabványokat, amikor versenytevékenységen vesz részt.

Fedezze fel a teljesítmény, a védelem és a személyre szabottság tökéletes kombinációját ezzel a kivételes Sparco napellenzővel.

De több terméket még itt talál: Sisak Kiegészítők

1./2.kép  0032PROV01  Sötét

További információk

Tömeg 0,3 kg

Érdekelhetnek még…