Fülhallgató Sisakhoz

227,33  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Zárt sisakhoz átbeszélő, nexus típusú csatlakozóval

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Fülhallgató Sisakhoz Sisak Hangosítás.

Bemutatjuk a Sparco Fülhallgató Sisakhoz ,ami egy prémium kiegészítő és a kommunikáció tisztaságának és kényelmének javítására terveztek a pilótafülkében.

A Sparco, a motorsportok világában megbízható gyártó által készített készlet kivételes hangminőséget, zajcsökkentést és kényelmet kínál.

Ezáltal biztosítva a tökéletes választást azoknak a pilótáknak, akik fokozott kommunikációs képességekre vágynak a pályán.

A Sparco füldugós hangszórókészlet kiváló minőségű mikro hangszórókat tartalmaz, amelyek zajcsökkentő füldugókba vannak beépítve.

Így még a pilótafülke magas zaja közepette is kiváló kommunikációt biztosítanak.

Akár egy nagy sebességű versenyen vesz részt, akár kihívásokkal teli terepen navigál, ezek a hangszórók kristálytiszta hangzást biztosítanak.

Lehetővé téve, hogy könnyedén kapcsolatban maradjon csapatával vagy a boxban lévő legénységgel.

A Sparco zárt sisakhoz kínált mikrofonnal kompatibilis (00537044), ezáltal a füldugós hangszórókészlet zökkenőmentes integrációt és optimális teljesítményt biztosít.

Egyszerűen csatlakoztassa a hangszórókat a mikrofonhoz, és máris megtapasztalhatja a kommunikáció fokozott tisztaságát és megbízhatóságát a pályán.

A készletben található zajcsökkentő Fülhallgató Sisakhoz, amit úgy terveztek, hogy blokkolja a pilótafülke zajának nagy százalékát.

Így biztosítva, hogy a kommunikáció tiszta és érthető maradjon még a legnagyobb kihívást jelentő versenykörnyezetben is.

Ez lehetővé teszi a pilóták számára, hogy zavaró tényezők nélkül összpontosítsanak a feladatra.

Mindamellett, hogy biztonságosabb és élvezetesebb versenyzési élményt nyújt.

A Sparco füldugós hangszórókészlet egy kemény tokos tárolódobozzal érkezik, amely lehetővé teszi, hogy a füldugókat jó állapotban tartsa, amikor nem használja.

Ez biztosítja, hogy hangszórói védve maradjanak, és készen álljanak a cselekvésre, amikor csak szüksége van rájuk.

Összefoglalva, a Sparco füldugós hangszórókészlet a tökéletes tartozék azoknak a vezetőknek, akik jobb kommunikációt és kényelmet keresnek a pilótafülkében.

Kiváló minőségű hangszóróival, zajcsökkentő füldugóival és a Sparco mikrofonnal való kompatibilitásával ez a készlet kivételes hangminőséget, zajcsökkentést és kényelmet kínál.

Bízzon a Sparco minőség és innováció iránti elkötelezettségében, és emelje új magasságokba versenyzési élményét.

De több terméket még itt talál: Sisak Hangosítás

1./2.kép  00537045

További információk

Tömeg 0,3 kg

Érdekelhetnek még…