Sebastien Loeb tesztelte a Ford Puma hybrid rallyautót.

A nyáron felröppent hír miszerint a 9x rally világbajnok Sebastien Loeb az M-Sport színeiben, rész munkaidőben visszatérhet a rally világbajnokságra talán beigazolódni látszik.

Sebastien Loeb tesztelte a Ford Puma hybrid rallyautót. Loeb ugyanis a tegnapi napon Spanyolországban, a Vic városhoz közeli aszfaltos utakon tesztelte a 2022-es Ford Puma Hybrid Rally1-es versenyautót. Mindezt a spanyol Marca nevezetű újság hozta nyilvánosságra. Loeb korábban rész munkaidőben már visszatért a rally VB-re, hol a Citroen, hol a Hyundai színeiben.

Mostanában a Prodrive-nál van fő munkaidőben ahol a rally raid futamokon próbál szerencsét, köztük a Dakar rallyn. Ami 2022-ben január 02-14-ig tart, a rally VB első futama Monte-Carlo rally – ahol Loeb korábban elég sikeres volt – pedig január 17-23. között lesz lebonyolítva. Tehát akár már ott is bemutatkozhat az új Ford Puma rallyautóval, de azért a két futam közötti időszűke miatt ez elég necces.

Az M-Sport nem kívánta kommentálni a tesztprogramját és egyelőre nem erősítette meg, hogy szerződtek volna Sebastien Loeb-bel. Szerdán elvileg Craig Breen folytatja az aszfaltos tesztmunkát majd pénteken murván próbálgatja tovább a Ford Pumát.

Az M-Sport-nál jelenleg Craig Breen helye biztos, mellé érkezhet Loeb és talán Adrien Fourmaux is, akár egymást váltogatva a különböző versenyeken.

Forrás: tommy-autosport.blog.hu

 

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2024-es termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

Azokra a termékekre ahol a cikkszám 2024-el kezdődik ez a felhívás nem vonatkozik.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds