A Garancia-Reklamáció részen a gyártók által vállalt szavatossági idő intervallumok láthatóak.

Garancia:

Termékekre gyártótól függően 10 nap – 2 év garanciát vállalunk, de a gyártók más más feltételeket szabnak a garancia érvényesítésével kapcsolatban.

Sparco: 40 nap

Alpinestars: 60 nap

Mechanix wear: 90 nap

Bell: 24 hónap

Braid, Speedline: Mivel ezen gyártók csak felniket forgalmaznak, melyek verseny és utcai körülményekre (vékony perem, alumínium anyagösszetétel stb..) vannak fejlesztve, így ezekre hosszabb távú garanciát a gyártó nem biztosít.

Reklamáció:

Kerék átvételkor minden esetben ellenőrizni kell a  kerekek állapotát és ha bármi hibát észlel az ügyfél akkor a cserére minden esetben van lehetősége  a vásárlónak.

Termék meghibásodása esetén telefonon a +36 70 417 4777 vagy e-mailben az info@autoversenycuccok.hu címen vagy postai úton a Budapest. 1033. Tavasz u. 6. In-Car-Tel Kft. névre címezve küldhet.

A terméket az In-Car-Tel Kft.-hez  történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. Sérült dobozban küldött termékeket nem veszünk át!

Minden esetben a ruházati termékeknél van lehetőség méretbeli cserére , de vásárlás előtt minden esetben kérje ki véleményünket, ha nem biztos a pontos meghatározásban, így kiküszöbölhetjük a kellemetlenségeket.

De több termékhez van mérettáblázatot az Információk/Letöltések menüpontban találhat.

Ha a ruházati termékeknél, kézhezvételnél varrási vagy szakadási problémával találkoznak akkor azt kézhezvételtől számított három napon belül jelezzék nekünk telefonon a +36 70 417 4777 vagy e-mailben az info@autoversenycuccok.hu címen vagy postai úton a Budapest. 1033. Tavasz u. 6. In-Car-Tel Kft. névre címezve küldhet.

Ilyenkor a termék csomagolására ügyelni kell, valamint az eredeti állapotot megőrizni.

Ilyenkor a címke sértetlenségére amit a gyártó tesz fel minden termékre csomagolás előtt szintén figyelni kell.

Sajnos ezek hiánya nélkül nincs módunk a cserére.

A terméket az In-Car-Tel Kft.-hez történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli.

Sérült dobozban küldött termékeket nem veszünk át!

De bízunk benne, hogy a Garancia-Reklamáció oldalunkon megfelelő információkat talál, de ha nem forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.