A Fontos Tudnivalók a Rendeléshez elengedhetetlen információkat tartalmaznak.

Sparco, Alpinestars, Braid, Speedline, Motul, Mechanix wear, Bell termékek forgalmazása, megrendelés általi behozatalával történik.

E miatt a lefutási idő pár nap és több hét között ingadozik a beszállítóm készletétől valamint a termékek elérhetőségétől függően.

A rendelésnek nincsen feltétele, de regisztrációval könnyítheti a vásárlását a jövőbeli ismételt visszatéréskor.

A rendelés első menete a termék kiválasztása az oldalon, vagy ha már regisztrált tag akkor a kezdőlap közepén a bejelentkezés.

A rendelés részletes menete az Á.SZ.F.-ben olvasható.

Ha csak érdeklődik egy adott termékről akkor email-t is lehet küldeni a termék nevével (valamint a megfelelő paraméterek megadásával pl.: méret, szín stb.) kapcsolatban,
ezután mi lekérdezzük a beszállítómtól és ha megfelel a szállítási idő akkor kell csak megrendelni a webáruházon keresztül.

A megrendelés esetén pár órán belül feldolgozzuk a rendelést és erről értesítést is küldünk e-mailben az ügyfélnek.

Ha a rendelés mértéke meghaladja az 50e forintot akkor 40% előleget kell részünkre elküldeni, vagy személyesen, vagy átutalással a cég számláján elhelyezni.

Erről előleg számlát állítunk ki, de ehhez szükséges az weboldalon a megrendelés leadása Vendég vagy Bejelentkezett vásárlóként.

Valamint akkor szükséges még az előleg megadása, ha a termék nincsen sem a beszállítómnál sem a gyártónál raktáron és a szállítási ideje több hónap, de a megrendelő igényt tart rá.

Számlaszámokkal kapcsolatos információk a Kapcsolat menüpont alatt találhatóak.

A rendelést csak akkor indítjuk el amikor az ügyfél által megkapjuk a hivatalos megrendelést a weboldalunkról e-mailben.

E miatt kell minden terméket a webáruházon keresztül megrendelni. Kivéve ha a terméknél nincs ár feltüntetve, mivel ezek a termékek árai függnek a beszállítóm készletétől.

Ez a Felni termékekre vonatkoznak. Ilyen esetben nem kell a weboldalon megrendelni a terméket csak e-mailben a rendeles@autoversenycuccok.hu e-mail címre,
nevet, címet, telefonszámot, számlázási címet, szállítási címet, személyes átvételt vagy utánvételt szeretne valamint, hogy az Á.SZ.F-et elolvasta és elfogadva megrendeli a terméket.

A  felnik megrendelésekor a Magyarországra való behozatalt az ügyfélnek kell állnia, valamint ha utánvétellel szeretné akkor a Magyarországi szállítási költséget is szintén.

De ezt az árajánlatban amit e-mailben küldünk ezt az információt minden esetben feltüntetjük.

Reméljük a Fontos Tudnivalók a Rendeléshez oldalunkon megkapta a megfelelő választ a kérdésére, de ha nem akkor kérjük jelezze felénk.

Köszönjük megértésüket !