Tragikus baleset a Miskolc Ralin.

Szomorú és egyben felfoghatatlan tragédiával ért véget az Országos Rali Bajnokság második futama. A Miskolc Rali második gyorsasági szakaszán Dudás Gergő és Tóth Zsolt balesetet szenvedett, mely során a navigátor olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Szombaton reggel minden rali rajongó izgalmakkal telve ébredt fel, mindazok, akik a pálya széléről tervezték megtekinteni az országos bajnokság második futamát.

A 2020-as Hell Miskolc Rally egy minimális csúszással ugyan, de 8 óra előtt el is kezdődhetett Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt között. Mely már-már legendásnak mondható szakasz egy jól ismert terep a versenyzőpárosok számára. A hazai pálya előnyeit élvező Hadik András azonnal meg is mutatta potenciálját a bükki környezetben – az új Fiestával szakaszgyőztesként hangolódott az eseményre, és igen komoly csata volt kibontakozóban, hiszen Turán Frigyes előtt mindösszesen egy tizeddel volt gyorsabb a DVTK SE miskolci versenyzője. A lendületes tempó azonban nem mindenkinek adta ki – Ollé Sasa a Skodával beesett, Hevesi Pistiék motorja pedig bedobta a törölközőt.

Termékeinket ide kattintva megtekintheti…

Versenyfelszerelések több gyártó választékát megtalálod kínálatunkban. Versenyfelnik mellett utcai ruházati termékek és sok-sok más amiért érdemes pár percet elidőzni oldalunkon… 🙂

Tragikus baleset a Miskolc Ralin. A napot indító gyorsot sikeresen teljesítő srácok optimistán robogtak tovább a második szakaszra, mely a Bánkúti elágazástól rajtolt el, és meg sem álltak egészen Mályinka céljáig. Az elsőosztály mezőnyének az eleje nagyobb gondok nélkül teljesíthették az erdő övezte kanyarokat, Dudás Gergő és Tóth Zsolt azonban sohasem gondolta volna, hogy ez a szakasz olyan kilométereket tartogat számukra, mely sajnos visszafordíthatatlan és végzetes tragédiát fog okozni.

Tragikus baleset a Miskolc Ralin

A Skoda Fabia R5-össel komoly ütközést és balesetet szenvedett el a páros, hogy Gergő sértetlenül megúszta az esést, a jobbján Tóth Zsolt azonban olyan mértékű sérüléseket szenvedett el, hogy sajnos a szinte azonnal kiérkező mentők sem tudták őt életben tartani. Borzalmas és egyben felfogatatlan, mondhatni értelmetlen tragédia, mely minden rali iránt rajongó érdeklődőt mélyen megrendített. Gergőnek a továbbiakban kitartást kívánunk, hogy lelkileg fel tudja dolgozni a történteket, Tóth Zsolt családjának őszinte részvétet szeretnénk nyilvánítani.
Nyugodj békében Zsolti!

Forrás: Rallysport.hu

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2024-es termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

Azokra a termékekre ahol a cikkszám 2024-el kezdődik ez a felhívás nem vonatkozik.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds