Zárt Sisakhoz Átbeszélő

67,31  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Zárt sisakhoz átbeszélő, IS-110 erősítőhöz,

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Zárt Sisakhoz Átbeszélő Hangosítás Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Zárt Sisakhoz Átbeszélő kit-et, egy kiváló minőségű audiomegoldást, amelyet a vezetési kalandok közbeni kommunikáció javítására terveztek.

A Sparco, a versenyfelszerelések egyik megbízható neve által gyártott átbeszélő készlet (termékszám: 00537013) a teljes arcot fedő sisakokhoz készült, és számos funkciót kínál a zökkenőmentes kommunikáció érdekében.

A Full Face Helmet Intercom Kit úgy lett kialakítva, hogy zökkenőmentesen működjön együtt a Sparco IS110 erősítővel, és teljes rendszert biztosít a teljes arcot fedő sisakhoz.

Ezzel a készlettel könnyedén integrálhatja a vezérlődobozt a sisakbeállításokba, lehetővé téve az egyértelmű és megbízható kommunikációt a vezetők és a navigátorok között.

Ennek a készletnek az egyik legfontosabb jellemzője az univerzális sisak rögzítési mechanizmusa.

Ez a rögzítés lehetővé teszi a rendszerének egyszerű telepítését és biztonságos elhelyezését a teljes arcot fedő sisakon.

Mondjon búcsút a bonyolult szerelési eljárásoknak, és élvezze a problémamentes beállítás kényelmét.

Biztosítja, hogy a rendszere biztonságosan a helyén maradjon a vezetés során.

Fenntartja a tiszta és pontos kommunikációt még nagy sebességű vagy zord vezetési körülmények között is.

A Sparco Zárt Sisakhoz Átbeszélő kit-et a funkcionalitás és a kényelem szem előtt tartásával készült.

Az alkatrészeket gondosan úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen illeszkedjenek a sisakhoz, áramvonalas és ergonomikus kialakítást kínálva.

Összpontosítson vezetési teljesítményére, miközben megszakítás nélküli és kiváló minőségű kommunikációt élvez csapatával.

A Sparco Full átbeszélő segítségével vezetési élményét a következő szintre emelheti.

Akár motorsport eseményeken vesz részt, akár csapattal rally-zik, akár izgalmas terepkalandokban vesz részt, ez a készlet egyértelmű és megbízható kommunikációt biztosít és növeli az általános biztonságot.

Tartalmaz egy pár hangszórót, mikrofont és vezetékeket.

Megjegyzés: A részletes telepítési utasításokért és további információkért tekintse meg a Sparco Zárt Sisakhoz Átbeszélő kit termékkézikönyvét.

De több terméket még itt talál: Sisak Hangosítás

1./2.kép  00537013

További információk

Tömeg 0,5 kg

Érdekelhetnek még…