A Braid Winrace TA 6×14 🚗 Rally Aszfalt, Rally Murva valamint Off road / Buggy felni.

Bemutatjuk a Winrace TA 6×14 🚗 rally aszfalt, murva valamint off road buggy felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek a nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Winrace TA 6×14” precízen megtervezett és gyártott és kiváló minőségű alumínium ötvözet felhasználásával készül a merevség és a könnyedség érdekében.

Különböző terepen is használható anélkül, hogy veszélybe kerülne a merevsége.

Akár puha kavics, akár aszfalt, ez a kerék amelynek nagy belső profilja a nagy fékekhez és a gumiabroncs könnyebb felszerelése érdekében óriási segítséget jelent a célok elérésében.

Átmérő: 14″

Szélesség: 6″

Eltolás: 12 – 53 mm

Lyukak: 1, 3, 4, 5

Alkalmazások: Rally Murva, Rally Aszfalt, Off road / Buggy

Alapszínek: Fehér

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Winrace TA 6×14 🚗

Érdekelhetnek még…