Winrace T 7×16 Beadlock B 🚗

A Winrace T 7×16 Beadlock B 🚗 Off road / 4×4 felni.

Bemutatjuk a Winrace T 7×16 Beadlock B 🚗 off road és 4×4 felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Winrace T 7×16 Beadlock B 🚗 Beadlock technológiával készült és bármilyen típusú közepes méretű terepjáróhoz használható.

Lágyabb terepen, mint például homok, sár vagy hó, a gumiabroncsnyomás csökkentése a tapadás növelését jelenti.

Másrészt, ha túlzottan csökkenti a nyomást, az abroncs a kerékhez képest elfordulhat, vagy extrém esetben akár le is csúszhat a felniről.

E problémák elkerülése érdekében a BRAID két BEADLOCK rendszert tervezett.

A Beadlock B rendszer több, a kerék külső karimájához csavarozott hegyes csavarból áll, amelyek célja, hogy megakadályozzák a gumiabroncs elfordulását a keréken.

Ezzel egyidejűleg megakadályozzák a gumiabroncs külső peremének kilökődését is.

Tartalmaz továbbá egy speciális, 90°-ban megmunkált púpprofilt, valamint az elfordulásgátló rendszert a felni külső és belső oldalán egyaránt.

Ez egy egyszerű, de hatékony rendszer, amely lehetővé teszi a minimális 1 bar // 1 kg/cm2 // 14,5 psi nyomású kerekek működését is.

A Winrace T 7×16″ Beadlock B nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, beleértve a 90° -ban megmunkált barázdált és hornyolt gyöngy felületet.

Tökéletes kerék terepjáró versenyzőknek vagy a kalandra vágyó tunereknek.

Átmérő: 16″

Szélesség: 7“

Eltolás: -25 – 45 mm

Lyukak: 4, 5, 6

Kerékterhelés: 1200 kg

Alkalmazások: Off road / 4×4

Alapszínek: Antracit, Fehér

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Winrace T 7×16 Beadlock B

Érdekelhetnek még…