Winrace T 7.5×17 🚗

A Braid Winrace T 7.5×17 🚗 Off road / 4×4 felni.

Bemutatjuk a Winrace T 7.5×17 🚗 off road és 4×4 felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Winrace T 7.5×17 🚗 aprólékosan megtervezett és kiváló minőségű alumíniumötvözet felhasználásával készült, hogy ellenálljon a legkeményebb terepviszonyoknak.

Ezeket hőkezelték a maximális merevség érdekében, megkülönböztető és strapabíró külső abronccsal rendelkezik, amely nagyon alacsony eltolásokat tesz lehetővé.

Azon kívül optimalizált kerékpúpokkal és peremüléssel rendelkezik a nagyon alacsony nyomású speciális offroad abroncsok futtatásához.

Valamint megerősített belső és külső karimákkal és erős belső felnivel rendelkezik.

Ezek a kerekek ideálisak Baja, Dakar és Cross Country versenyek számára.

Átmérő: 17″

Szélesség: 7.5”

Eltolás: -5 – 55 mm

Lyukak: 4, 5, 6

Kerékterhelés: 1200 kg

Alkalmazások: Off road / 4×4

Alapszínek: Antracit, Fehér

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Winrace T 7.5×17 🚗

Érdekelhetnek még…