Winrace S 8×17 🚗

A Braid Winrace S 8×17 🚗 Off road / 4×4 felni.

Bemutatjuk a Winrace S 8×17 🚗 off road és 4×4 felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A BRAID terepjáró és SUV kerekek széles választékával rendelkezik ami kompatibilis a legtöbb 4×4-es járművel a piacon.

Elkötelezettségük az, hogy az innováció és a fejlett gyártási technika révén élvonalbeli ötvözeteket állítanak elő a teljesítmény és a funkcionalitás javítása érdekében.

Ugyanakkor a terveket harmonizált, leegyszerűsített vonalak jellemzik megfelelő tartóssággal.

Nagy testvéréhez hasonlóan a Winrace S 8×17 🚗 szintén egy újonnan született forradalmi kerék amelyet gondosan terveztek és gyártottak kiváló minőségű alumíniumötvözetből, hogy ellenálljon a legkomolyabb helyzeteknek is.

Precízen kidolgozott és gyártott kiváló minőségű alumínium ötvözetből készül, hogy ellenálljon a legnehezebb terep környezetnek.

Ezeket hőkezeléssel kezelik a maximális merevség érdekében, olyan erős tulajdonságokkal rendelkezik, mint például megerősített belső és külső szélek.

Szuper megerősített belső perem, magas “púpos” és speciális kialakítású kifejezetten terepjáró gumiabroncsokhoz.

Akár zord környezetben vagy a sivatagban, ahol nagy a napi hőingás ez a modell alkalmazkodik minden vezetési élményhez.

Átmérő: 17″

Szélesség: 8”

Eltolás: -5 – 60 mm

Lyukak: 4, 5, 6

Kerékterhelés: 1200 kg

Alkalmazások: Off road / 4×4

Alapszínek: Antracit

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Winrace S 8×17 🚗

Érdekelhetnek még…