Winrace S 7×16 🚗

A Braid Winrace S 7×16 🚗 Off road / 4×4 felni.

Bemutatjuk a Winrace S 7×16 🚗 off road és 4×4 felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A BRAID terepjáró és SUV kerekek széles választékával rendelkezik ami kompatibilis a legtöbb 4×4-es járművel a piacon.

Elkötelezettségünk az, hogy az innováció és a fejlett gyártási technika révén élvonalbeli ötvözeteket állítsunk elő a teljesítmény és a funkcionalitás javítása érdekében.

Ugyanakkor a terveket harmonizált, leegyszerűsített vonalak jellemzik megfelelő tartóssággal.

Nagy testvéréhez a Winrace S 7×16 🚗 -hez hasonlóan az újonnan született forradalmian új kerék amelyet gondosan terveztek és gyártottak kiváló minőségű alumíniumötvözetből, hogy ellenálljon a legkomolyabb helyzeteknek is.

Precízen kidolgozott és gyártott kiváló minőségű alumínium ötvözetből készül, hogy ellenálljon a legnehezebb terep környezetnek.

Ezeket hőkezeléssel kezelik a maximális merevség érdekében, olyan erős tulajdonságokkal rendelkezik, mint például megerősített belső és külső szélek.

Szuper megerősített belső perem, magas “púpos” és speciális kialakítású kifejezetten terepjáró gumiabroncsokhoz.

Akár zord környezethez vagy sivatagban, ahol nagy a napi hőingás ez a modell alkalmazkodik minden vezetési élményhez.

Átmérő: 16″

Szélesség: 7”

Eltolás: -25 – 25 mm

Lyukak: 4, 5, 6

Kerékterhelés: 1200 kg

Alkalmazások: Off road / 4×4

Alapszínek: Antracit

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Winrace S 7×16 🚗

Érdekelhetnek még…