Winrace N Lars TCT 🚗❄️

A Braid Winrace N Lars TCT 🚗❄️ Hó és Jég felni.

Bemutatjuk a Winrace N Lars TCT 🚗❄️ hó és jég felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

Egyedülálló gyártási technika csak a BRAID-ban kapható amely lehetővé teszi a Winrace N Lars TCT 🚗❄️ kerekek azonnali gyártását bármilyen speciális szélességben.

Extra kialakítással és nagy megrendelési szám nélkül.

Kiváló minőségű alumíniumötvözetből készültek, mert ezeket aprólékosan úgy tervezték, hogy ellenálljanak a zord időjárási körülményeknek mint például a hónak és jégnek.

Átmérő: 16″

Szélesség: 3“-tól 8”-ig

Eltolás: Bármi

Lyukak: 1, 3, 4, 5

Alkalmazások: Hó / Jég

Alapszínek: Fehér

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Winrace N Lars TCT

Érdekelhetnek még…