Winrace N Lars 5.5×16 🚗❄️

A Braid Winrace N Lars 5.5×16 🚗❄️ Hó és Jég felni.

Bemutatjuk a Winrace N Lars 5.5×16 🚗❄️ hó és jég felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Winrace N Lars 5.5×16 🚗❄️ speciális kerék amelyet aprólékosan terveztek és gyártottak kiváló minőségű alumíniumötvözetből hó és jégpályákon való használatra egyaránt.

Ezek a kerekek szöges és nem szöges téli rally gumikkal is használhatók, míg az egyedi küllők és a belső profil konfigurációk nagy fékrendszerek felszerelésére lettek optimalizálva.

Átmérő: 16″

Szélesség: 5.5”

Eltolás: 9 – 60 mm

Lyukak: 1, 3, 4, 5

Alkalmazások: Hó / Jég

Alapszínek: Fehér

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Winrace N Lars 5.5×16

Érdekelhetnek még…