A Braid Winrace A TCT 13 🚗 Rally Aszfalt, Rally Murva valamint Formula CM és Pálya felni.

Bemutatjuk a Winrace A TCT 13 🚗 rally aszfalt, murva valamint formula CM és pálya felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek a nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

Egyedülálló gyártási technika, csak a BRAID-ban kapható amely lehetővé teszi a Winrace A TCT 13 🚗 kerekek azonnali előállítását bármilyen speciális szélességben különleges szerszámok és nagy megrendelési darabszám nélkül.

Kiváló minőségű alumíniumötvözetből készültek és ezeket aprólékosan tervezték úgy, hogy ellenálljanak a kemény versenykörnyezetnek.

Átmérő: 13″

Szélesség: 4“ -tól 11″-ig

Eltolás: Bármi

Lyukak: 1, 3, 4,

Alkalmazások: Rally Murva, Rally Aszfalt, Pálya, Formula CM

Alapszínek: Ezüst

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Winrace A TCT 13 🚗

Érdekelhetnek még…