A Braid Winrace A 8.5×13 🚗 Rally Aszfalt, Pálya és Formula CM felni.

Bemutatjuk a Winrace A 8.5×13 🚗 rally aszfalt, pálya és formula CM felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek a nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Winrace A 8.5×13” precízen megtervezett és gyártott könnyű alumínium ötvözetből készül, hogy ellenálljon a versenyek durva környezetének.

Ezeket hőkezelésnek vetik alá a maximális merevség érdekében miközben megőrzi a kis súlyát.

A jobb kezelhetőség a gyorsulás biztosítása érdekében valamint a pontos CNC megmunkálás garantálja a nagy fék beillesztését.

Átmérő: 13″

Szélesség: 8.5”

Eltolás: 0 – 40 mm

Lyukak: 1, 3, 4,

Alkalmazások: Rally Aszfalt, Pálya, Formula CM

Alapszínek: Ezüst

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Winrace A 8.5×13 🚗

Érdekelhetnek még…