A Braid Winrace A 7.5×16 🚗 Rally Aszfalt és Pálya felni.

Bemutatjuk a Winrace A 7.5×16 🚗 rally aszfalt és pálya felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek a nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Winrace A 7.5×16 🚗 gondosan megtervezett és gyártott verseny felni kiváló minőségű alumínium ötvözetből, hogy ellenálljon a aszfalt és a pálya versenyeknek.

A felniket hőkezelésnek vetik alá a maximális merevség érdekében, miközben megőrzi a kis súlyát, a jobb kezelhetőség és a gyorsulás biztosítása miatt.

Valamint a pontos CNC megmunkálás garantálja a nagy fékek beillesztését.

Átmérő: 16″

Szélesség: 7.5″

Eltolás: 16 – 40 mm

Lyukak: 1, 3, 4, 5

Alkalmazások: Rally Aszfalt, Pálya

Alapszínek: Fehér

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Winrace A 7.5×16 🚗

Érdekelhetnek még…