Vintage Classic ūüĒ•

798,83  √Ār az √ĀFA-t tartalmazza

FIA 8856-2000 Homol√≥g, r√©gi kialak√≠t√°s√ļ overall, ami retro, de egyidejŇĪleg modern kialak√≠t√°s√ļ, 1 sz√≠nben, t√∂bb m√©retben valamint egyedi m√©retben is

A Sparco Vintage Classic ūüĒ• FIA 8856-2018 + SFI3.2A/5 Homol√≥g Over√°l.

Bemutatjuk a Sparco Vintage Classic ūüĒ• verseny over√°lt, ami √∂tv√∂zi a retro versenykin√©zetet a modern versenyruha-tervez√©sben haszn√°lt technol√≥giai fejleszt√©sekkel.

A leg√ļjabb FIA 8856-2018 j√≥v√°hagy√°snak val√≥ megfelel√©s miatt ez az over√°l ide√°lis klasszikus aut√≥versenyekhez, ahol a legkorszerŇĪbb v√©delem √©s k√©nyelemet biztos√≠tja.

A retro stílus tökéletes a klasszikus autóversenyekhez.

Modern anyagok felhaszn√°l√°s√°val k√©sz√ľlt, amelyek kiv√°l√≥ k√©nyelmet √©s l√°ngv√©delmet biztos√≠tanak.

A h√°t als√≥ r√©sz√©nek sztreccspanelje szoros illeszked√©st biztos√≠t an√©lk√ľl, hogy √ľlve vesz√©lyeztetn√© a k√©nyelmet.

Váll-epaulettek, amelyek csökkentik a nyomáspontokat FHR használatakor.

Az FIA 8856-2018 jóváhagyás a motorsport szinte minden szintjére alkalmas.

Ezen az over√°lon a 4″-os box foltvarr√°s √©s a mer√©sz versenycs√≠kok hat√°rozottan kiemelik a 60-as √©s 70-es √©vekben haszn√°lt over√°lokat.

Bár ez az overál sokkal nagyobb kényelmet és védelmet kínál, mint az akkori overálok.

JellemzŇĎk, p√©ld√°ul elŇĎre √≠velt karok, puha k√∂t√©s gall√©r √©s der√©kt√°ji sztreccspanel teszi a Vintage versenyruh√°t nagyon k√©nyelmes viselett√©.

Nagy mozg√°sszabads√°ggal valamint k√©t rejtett cs√≠pŇĎzsebbel ami a l√©nyeges apr√≥s√°gok t√°rol√°s√°ra szolg√°l.

Teh√°t a vadonat√ļj verseny over√°l leg√ļjabb gener√°ci√≥s minŇĎs√©gi √©s st√≠lusszabv√°nyokat k√≠n√°l r√©gi form√°ban. Az SFI homol√≥giz√°ci√≥val egy√ľtt.

A tervez√©s √©s kivitelez√©s sor√°n teljesen √°tdolgozott a Vintage Classic ūüĒ• homol√≥g overallja ami retr√≥ hangulatot biztos√≠t, de egyidejŇĪleg modern kialak√≠t√°ssal.

A design a klasszikus Martini Racing f√ľggŇĎleges cs√≠kokkal a r√©gi korok st√≠lus√°t id√©zi elŇĎ m√≠g a teljes√≠tm√©nye egy modern √©s cs√ļcsminŇĎs√©gŇĪ √∂lt√∂zet, elŇĎform√°zott ujjakkal.

√Āll√≠that√≥ √∂v, 10×10 paplan mint√°zat√ļ varr√°s √©s rejtett valamint egy mobiltelefon tart√≥ zseb is tal√°lhat√≥. A v√°ll r√©szen pedig erŇĎs√≠tett p√°nt ami a balesetekn√©l kiv√°l√≥ seg√≠ts√©g.

Enn√©l a t√≠pusn√°l el√©rhetŇĎ az egyedi konfigur√°ci√≥ sz√≠nben.

(Plusz k√∂lts√©ggel j√°r az egyedi megjelen√©s √©s a m√©ret, r√©szletek miatt k√©rj√ľk √ľzenjen nek√ľnk az info@autoversenycuccok.hu email c√≠mre)

Ha egyedi m√©retben szeretn√© az over√°lt k√©rem t√∂ltse le az ig√©nylŇĎt amit a term√©k le√≠r√°s alatt a megfelelŇĎ r√©szre kattintva megtal√°l.

Méret: 48-66 + Egyedi

De több terméket még itt talál: Homológ Overál

1./2.kép  001144V..BI  Fehér

Mérettáblázatok Sparco Overall Színválaszték

További információk

Tömeg 3 kg
Válassz méretet

48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64, 66, Egyedi

√Črdekelhetnek m√©g…

Fontos Információ!

Kedves √ČrdeklŇĎdŇĎ/V√°s√°rl√≥!

A weboldalon a 2024-es term√©kek √©s √°rak friss√≠t√©se folyamatban van. K√©rj√ľk rendel√©s elŇĎtt √©rdeklŇĎdj√∂n e-mailben az info@avc.hu el√©rhetŇĎs√©gen a term√©k/term√©kek el√©rhetŇĎs√©ge √©s √°ra miatt. K√∂sz√∂nj√ľk a meg√©rt√©st.

Azokra a term√©kekre ahol a cikksz√°m 2024-el kezdŇĎdik ez a felh√≠v√°s nem vonatkozik.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds