Univerzális Versenyülés Konzol Szerelvénykészlet

121,92  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Univerzális ülés konzol, minden fajta Sparco üléshez használható, komplett csomag

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Univerzális Versenyülés Konzol Szerelvénykészlet Utcai Versenyülés Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Univerzális Versenyülés Konzol Szerelvénykészlet -et, amely a nagy teljesítményű ülések felszerelésének elengedhetetlen tartozéka.

A Sparco, a motorsport-felszerelések megbízható neve által gyártott szerelvénykészletet úgy tervezték, hogy biztonságos és állítható rögzítési megoldást nyújtson a nagy teljesítményű ülésekhez.

A konzol mindent tartalmaz, amire szüksége van az utcai ülések megfelelő felszereléséhez és rögzítéséhez.

Négy magasságállítással rendelkező konzollal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az üléspozíció testreszabását az Ön preferenciáinak és vezetési stílusának megfelelően.

A magasság finombeállításának lehetőségével optimális kényelmet és láthatóságot érhet el, ami magával ragadó és kontrollált vezetési élményt biztosít.

A tartósság és a stabilitás érdekében az univerzális szerelvénykészlet két megerősített alumínium sarokelemet tartalmaz.

Ezeket a sarokelemeket úgy tervezték, hogy ellenálljanak a nagy teljesítményű vezetés keménységének, erős és megbízható kapcsolatot biztosítva az ülés és a jármű alváza között.

Az alumínium használata nem csak növeli a szilárdságot, hanem segít alacsonyan tartani a készlet össztömegét, optimális teljesítményt biztosítva szükségtelen tömeg nélkül.

A Sparco konzol a felszereléshez szükséges összes csavarral és anyával együtt érkezik.

Ez az átfogó csomag szükségtelenné teszi a csavarboltba való további utazásokat, így időt és erőfeszítést takarít meg.

A mellékelt hardvert kifejezetten úgy választották ki, hogy biztonságos és megbízható kapcsolatot biztosítsanak.

Ezáltal biztosítva, hogy a nagy teljesítményű utcai ülések megfelelően rögzítve legyenek a járműhöz.

A sokoldalúságot szem előtt tartva tervezett Sparco konzol a nagy teljesítményű ülések széles választékával kompatibilis, de elsődlegesen a Sparco utcai üléseivel.

Akár meglévő üléseit frissíti, akár teljesen újakat szerel fel, ez a szerelvénykészlet univerzális megoldást kínál, amely különféle ülésmodellekhez és járműtípusokhoz illeszthető.

Élvezze az egyetlen készlet rugalmasságát és kényelmét, amely megfelel az Ön változó igényeinek.

Fektessen be a Sparco Univerzális Versenyülés Konzol Szerelvénykészlet -be, és biztosítsa a nagy teljesítményű ülések professzionális és biztonságos beszerelését.

Állítható konzoljaival, megerősített alumínium sarokelemeivel és átfogó hardverével ez a szerelvénykészlet megbízható és testre szabható megoldást kínál az ülések felszereléséhez.

Bízzon a Sparco szakértelmében és a minőség iránti elkötelezettségében, miközben fokozza vezetési élményét az univerzális szerelőkészlettel.

Tapasztalja meg a kényelem, a stabilitás és az állíthatóság tökéletes keverékét, miközben elindul a pályán vagy a nyílt úton.

A Sparco kiválóság iránti elkötelezettsége ennek a szerelvénykészletnek minden részletében megmutatkozik, így minden nagy teljesítményű utcai ülésnek elengedhetetlen kelléke.

4 db magasságállításos konzollal, 2 db megerősített alumínium sarokdarabbal és a szükséges csavarokkal és anyákkal.

De még több terméket itt talál: Ülés Konzol

1./2.kép  00495

További információk

Tömeg 3 kg

Érdekelhetnek még…