Ultimate

1512,57 

Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA Homológ, továbbfejlesztett csatlakozó pontok az egyszerűbb, gyorsabb használat érdekében, 2 méretben, 2 dőlésszögben

Cikkszám: 2023sparco00393U Kategória: Címkék: , , , , , ,

A Sparco Ultimate FIA Homológ Hans Sisak Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Ultimate Hans-t, egy élvonalbeli F.H.R (Frontal Head Restraint) eszközt, amelyet úgy terveztek, hogy páratlan biztonságot és kényelmet nyújtson a motorsportok szerelmeseinek.

A Sparco, a motorsport-felszerelések megbízható neve által gyártott hans csúcsminőségű funkciókat és anyagokat kínál, hogy maximális védelmet biztosítson a pályán.

100%-ban karbonból készült, amely anyag kivételes szilárdságáról és könnyű súlyáról ismert.

Ez a karbon konstrukció nemcsak kiváló tartósságot biztosít, hanem segít csökkenteni az összsúlyát is.

A párnázás nélkül mindössze 490 gramm súlyú ezáltal minimálisra csökkenti a nyak és a vállak megerőltetését, így felesleges kényelmetlenség nélkül koncentrálhat a teljesítményére.

Egyik kiemelkedő tulajdonsága a továbbfejlesztett illeszkedés.

A Sparco kiterjedt kutatásokat és fejlesztéseket fektetett be az eszköz ergonómiájának és állíthatóságának javítása érdekében.

A továbbfejlesztett illeszkedés biztonságos és precíz idomulást biztosít, a test egyedi kontúrjaihoz igazítva.

Az Ultimate csúszó hevederei egy újabb fejlett technológiai réteget adnak ehhez az eszközhöz.

Ezek a hevederek lehetővé teszik a fej szabályozott mozgását ütközések során, csökkentve az ostorcsapásos sérülések kockázatát.

A csúszómechanizmus gondoskodik arról, hogy a készülék alkalmazkodjon az Ön természetes mozgásaihoz, magasabb szintű szabadságot és kényelmet biztosítva a szükséges védelem megőrzése mellett.

A csúszó hevedereket aprólékosan úgy tervezték, hogy megfeleljenek a motorsportokban megkövetelt szigorú biztonsági előírásoknak.

A Sparco biztonság iránti elkötelezettsége azt jelenti, hogy megbízhat ebben az eszközben, amely a lehető legnagyobb védelmet nyújtja baleset vagy ütközés esetén a pályán.

Összefoglalva, a Sparco Ultimate Hans új mércét állít fel az F.H.R készülékek terén, a fejlett technológiát, a prémium anyagokat és a továbbfejlesztett illeszkedést ötvözi a tökéletes biztonság és kényelem érdekében.

100%-ban karbon felépítésével, könnyű kialakításával és csúszó hevedereivel kivételes védelmet nyújt, miközben minimálisra csökkenti a nyak és a vállak terhelését.

Egy könnyű carbon HANS rendszer, amelyet a Forma 1-ben használnak.

A hátoldali rész megfelelő tartást ad és 2 mm hosszúságú.

Súly: 600g  (Betét nélkül 490 g)

Két kialakításban (20˚, 30˚)

Anyag: 100% Carbon

Méret: M, L

20° L

30° M

De több terméket még itt talál: Hans

1./2.kép  00393U

További információk

Tömeg 3 kg
Válassz méretet

L, M

Válassz dőlésszöget

20°, 30°

Érdekelhetnek még…