Type 2120 🚗

Erősített oldalperemű alumínium ötvözetű utcai és amatőr pálya versenyekre alkalmas felni, 15-18″ méretekben, 3 színben

Cikkszám: 2023speedlineaftermarkttrackdaytype2120 Kategóriák: , , Címkék: , , , , , , , , ,

Tehát a Speedline Type 2120 🚗 Utcai Felni.

A Speedline flowforming eljárása egyedülálló megoldást kínál egy gyakori problémára – hogyan lehet egy kereket könnyűvé és erőssé tenni. A Speedline flowforming módszere szabadalmaztatott és egyedülálló a kerékgyártó iparágban.

Ez azt jelenti, hogy ezt a precíz technológiát csak a Speedline tudja biztosítani. A kerék előállításához használt öntvény a szokásosnál jóval keskenyebb, de ugyanolyan mennyiségű ötvözetet tartalmaz, mint egy hagyományos öntvényben. Ezután az öntvényt egy speciálisan kialakított gépbe helyezik egy további öntőformán belül. A forró öntvényt ezután magas fordulatszámon megpörgetik az öntőformában, és a végső kerék alakjára formálják.

Az így létrejövő szemcseszerkezet a kerék ötvözetében lineáris, egyetlen irányban áramlik. Ez a szemcseszerkezeti mintázat a folyamathoz szükséges kivételes öntési minőséggel kombinálva hatalmas mechanikai szilárdságot és nyúlást ad a kerék peremfelületének. Ezeknek a mechanikai jellemzőknek köszönhetően a Speedline képes csökkenteni a felni vastagságát, ami csökkenti a súlyt anélkül, hogy a szilárdság és az ütésállóság rovására menne.

A Type 2120 🚗 alumínium ötvözetű felni. Utcai használatra és amatőr pálya versenyekre.

Flowformed technológia erősített oldal peremmel.

Az úgynevezett „Turini” kerék a világ első Flowformed erősített oldalpermű motorsport felnije, amit verseny körülmények között is használnak.

Tehát azonnal felismerhető a jellegzetes design.

3 színben: fehér, arany, ezüst

Rendelhető méretek:

6,5×15, 7×16, 7×17, 8×17, 8×18

ET 15-60

Súly: 7,5-9,5 kg

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Speedline Utcai Felni

1./2.kép  Fehér

3.kép  Arany

4.kép  Ezüst

Érdekelhetnek még…