Type 2120 🚗

Erősített oldalperemű alumínium ötvözetű rally, pálya és rallycross felni, 16-18″ méretekben, 3 színben

Tehát a Speedline Type 2120 🚗 Verseny Felni.

A Speedline flowforming eljárása egyedülálló megoldást kínál egy gyakori problémára – hogyan lehet egy kereket könnyűvé és erőssé tenni. A Speedline flowforming módszere szabadalmaztatott és egyedülálló a kerékgyártó iparágban.

Ez azt jelenti, hogy ezt a precíz technológiát csak a Speedline tudja biztosítani. A kerék előállításához használt öntvény a szokásosnál jóval keskenyebb, de ugyanolyan mennyiségű ötvözetet tartalmaz, mint egy hagyományos öntvényben. Ezután az öntvényt egy speciálisan kialakított gépbe helyezik egy további öntőformán belül. A forró öntvényt ezután magas fordulatszámon megpörgetik az öntőformában, és a végső kerék alakjára formálják.

Az így létrejövő szemcseszerkezet a kerék ötvözetében lineáris, egyetlen irányban áramlik. Ez a szemcseszerkezeti mintázat a folyamathoz szükséges kivételes öntési minőséggel kombinálva hatalmas mechanikai szilárdságot és nyúlást ad a kerék peremfelületének. Ezeknek a mechanikai jellemzőknek köszönhetően a Speedline képes csökkenteni a felni vastagságát, ami csökkenti a súlyt anélkül, hogy a szilárdság és az ütésállóság rovására menne.

A Type 2120 🚗 alumínium ötvözetű felni.  Flowformend technológia erősített oldal peremmel.

Aszfalton rally versenyekre. Az úgynevezett “Turini” kerék és a világ első Flowformed, erősített oldalpermű motorsport felnije.

Tehát a Type 2120 🚗 azonnal felismerhető ikonikus felni.

Ez a legkedveltebb felni a versenycsapatok között.

Rallycross, pálya és rally -ra tervezve.

3 színben: fehér, arany, ezüst

Rendelhető méretek:

6,5×15, 6,5×16, 7×16, 7×17, 8×17, 9×17,

8×18, 8,5×18, 9×18, 10×18, 11×18, 12×18, 13×18

ET 15-60

Súly: 7,5-9,5 kg

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Speedline Verseny Felni

1./2.kép  Fehér

3.kép  Arany

4. kép  Ezüst

Érdekelhetnek még…