Akció!

Trend 🔥🧤

Original price was: 63,50 €.Current price is: 44,45 €. Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA Homológ 8856-2000, 1 színben és méretben, kifutó termék

A Turn One Trend 🔥🧤 FIA8856-2000 Homológ Kesztyű.

Bemutatjuk a Turn One Trend 🔥🧤 kesztyűt, a tökéletes versenykesztyűt, amely egyesíti a megfizethetőséget, a kényelmet és a biztonságot.

Kifutott termék!

A Turn One, a motorsport ipar megbízható neve által gyártott, 8TO001305N termékszámú terméket aprólékosan úgy tervezték meg, hogy megfeleljen a versenyzés szerelmeseinek.

Akik nagy teljesítményű felszerelést keresnek elérhető áron.

A Turn One Trend kesztyűk tökéletes választást jelentenek a pénztárcakímélő versenyzők számára, lenyűgöző funkciókat kínálnak megfizethető áron.

Ezek a kesztyűk a legolcsóbb FIA homologizált kesztyűk a piacon, így költséghatékony megoldást jelentenek azoknak a pilótáknak, akik a biztonságot és a versenyszabályok betartását helyezik előtérbe.

Versenyképes áraik ellenére a Trend kesztyű nem tesz kompromisszumot a minőség vagy a teljesítmény tekintetében, így biztosítva a versenyzők számára az FIA 8856-2000 homologizációt.

A kényelem a legfontosabb, és a Turn One Trend kesztyű kényelmes viseletet biztosít a versenyzők számára a hosszabb versenyeken.

A kesztyűt aprólékosan úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentsék a kényelmetlenséget és a fáradtságot, biztosítva, hogy a pilóták megőrizzék a fókuszt és az irányítást a pályán.

Legyen szó rövid sprintről vagy fárasztó állóképességi versenyről, a Trend kesztyű optimális kényelmet biztosít.

Lehetővé téve a versenyzők számára, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák az egész verseny során.

A motorsportban a másodperc minden töredéke számít, ezért a Turn One Trend 🔥🧤 kesztyű könnyű súlyra lett tervezve.

A kesztyűk elegáns és minimalista dizájnnal büszkélkedhetnek, csökkentve a tömeget, és lehetővé teszik a kezek akadálytalan mozgását.

Ez a könnyű konstrukció biztosítja, hogy a pilóták rendelkezzenek a gyors és precíz manőverekhez szükséges agilitással.

Valamint reakciókészséggel, ezáltal javítva a pályán nyújtott teljesítményüket.

A biztonság a legfontosabb a versenyzésben, és a Turn One Trend kesztyű megfelel az FIA 8856-2000 homologizáció szigorú követelményeinek.

Ez a tanúsítvány azt jelzi, hogy a kesztyűk megfelelnek a Nemzetközi Autószövetség (FIA) legmagasabb biztonsági előírásainak.

A homologizáció biztosítja, hogy a Trend kesztyű hatékony tűzállóságot és védelmet nyújtson, nyugalmat biztosítva a járművezetőknek baleset esetén.

Összefoglalva, a Turn One Trend kesztyű a tökéletes versenykesztyű, amely tökéletes egyensúlyt teremt a megfizethetőség, a kényelem és a biztonság között.

A legolcsóbb FIA homologizált kesztyűként a legjobb választás azoknak a versenyzés szerelmeseinek, akik minőségi felszerelést követelnek anélkül, hogy nagyobb pénzt áldozzanak.

Kényelmes illeszkedésükkel, könnyű kialakításukkal és FIA 8856-2000 minősítésükkel a Trend kesztyű verhetetlen teljesítményt és védelmet nyújt a pályán.

Bízzon a Turn One minőség és megfizethetőség iránti elkötelezettségében, és emelje új magasságokba versenyzési élményét a Trend kesztyű segítségével.

Vezessen magabiztosan, és összpontosítson a dobogóra, tudva, hogy a legjobb felszerelés van a kezén.

Méret: 9

De még több terméket itt talál: Homológ Kesztyű

1./2.kép  8TO001305N  Fekete

További információk

Tömeg 0,5 kg

Érdekelhetnek még…