Térdvédő 🏎

55,88  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Térdvédő amit az overallra lehet felhúzni, 1 színben és méretben

A Sparco Térdvédő 🏎 Kart Protector.

Bemutatjuk a Sparco Térdvédő 🏎 -t, az alapvető gokarttartozékokat, amelyek védelmet és kényelmet nyújtanak a gokart szerelmeseinek.

Ezt a 001541E termékszámú terméket a Sparco, a motorsport-iparban elismert márka gyártja, és aprólékosan kidolgozta, hogy megfeleljen a gokart szakemberek és a rajongók igényeinek.

A Sparco térdvédők rugalmas, és lélegző külső anyaggal rendelkeznek.

Ez a fejlett szövet kényelmes és rugalmas illeszkedést biztosít, lehetővé téve a teljes mozgástartományt gokartozás során.

Az anyag kopásgátló tulajdonságai megvédik a térdeket a súrlódástól és az esetleges sérülésektől, biztosítva a párnák tartósságát és hosszú élettartamát.

Az anyag légáteresztő jellege fokozza a légáramlást, hűvösen és szárazon tartja a könyököket, még intenzív gokartozás során is.

A védelem a legfontosabb a motorsportban, és a Sparco térdvédők ezen a fronton teljesítenek.

A könyökpárnákban használt PU (poliuretán) párnázás az EN1621-1:2012 szabvány szerint tanúsított, így magas szintű ütésvédelmet biztosít.

Ezzel a tanúsítvánnyal megbízhat abban, hogy a párnák megbízható lengéscsillapítást nyújtanak, csökkentve a térdsérülések kockázatát esés vagy ütközés esetén.

A 2-es szintű tanúsítás a betétek által nyújtott fokozott védelem szintjét jelzi.

A Sparco Térdvédő 🏎 ami három különböző méretben kaphatók: S, M és L.

Ez a méretválaszték megfelelő és kényelmes illeszkedést biztosít számos személy számára, különböző méretű és formájú karokhoz.

A megfelelő méret megtalálása biztonságos és személyre szabott illeszkedést tesz lehetővé, biztosítva, hogy a párnák a helyükön maradjanak gokartozás közben, és optimális védelmet nyújtsanak.

A Sparco térdvédő tulajdonságaikon túlmenően a gokartozás szerelmeseit szem előtt tartva készültek.

A párnák könnyű és ergonomikus kialakítása minimálisra csökkenti a mozgás zavarását, lehetővé téve a lábak korlátlan mozgását gokart tevékenységek során.

A párnák egyensúlyt biztosítanak a védelem és a teljesítmény között, lehetővé téve, hogy a pályán nyújtott teljesítményére összpontosítson.

Az egyszerű karbantartás fontos szempont, és a Sparco térdvédőket a kényelemre tervezték.

A párnák könnyen eltávolíthatók és tisztíthatók, így biztosítva, hogy frissek és higiénikusak maradnak a használatok között.

Egyszerűen kövesse a mellékelt tisztítási és gondozási utasításokat, és a betétjei készen állnak a következő gokartos kalandra.

Összefoglalva, a Sparco térdvédők alapvető gokart-tartozékok, amelyek egyesítik a védelmet, a kényelmet és a teljesítményt.

Rugalmas, kopásgátló és légáteresztő külső anyagukkal, az EN1621-1:2012 2. szintű tanúsítvánnyal rendelkező PU párnázatukkal és többféle méretválasztékkal ezek a betétek megbízható térdvédelmet nyújtanak a gokart szerelmeseinek.

A Sparco térdvédőkkel előnyben részesítse a biztonságot és a kényelmet, és élvezze a nyugalmat gokartozása során.

Bízzon a Sparco minőség és teljesítmény iránti elkötelezettségében a pályán.

Párban értékesítjük.

Méret: S-L

De még több terméket itt talál: Kart Protector

1./2.kép  001541K  Fekete

További információk

Tömeg 0,5 kg
Válassz méretet

L, M, S

Érdekelhetnek még…