A Braid Tenrace+ FSAE (6+2) 🚗 Formula Student felni.

Bemutatjuk a Tenrace+ FSAE (6+2) 🚗 formula student felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Tenrace+ FSAE (6+2) 🚗 verseny felni kizárólag a Formula Student járművekhez készült és ennek megfelelő műszaki jellemzőkkel rendelkezik.

Ezáltal lehetőséget biztosítva a fiatal hallgatóknak és a végzett mérnököknek a valós szakmai helyzettel való szembenézésre és tapasztalatuk gazdagítására.

Ezek a kerekek precíz CNC megmunkálással készültek, hogy garantálják a jobb teljesítményt, miközben megtartják a kerekek nagyon alacsony súlyát.

Átmérő: 10″

Szélesség: 8″

Eltolás: 47.3 – 47.3 mm

Lyukak: 1, 3, 4

Alkalmazások: Formula Student

Alapszínek: Fehér

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Tenrace+ FSAE (6+2)

Érdekelhetnek még…