Tenrace+ 8×10 (3+5) Beadlock A 🚗

A Tenrace+ 8×10 (3+5) Beadlock A 🚗 Kart Cross felni.

Bemutatjuk a Tenrace+ 8×10 (3+5) Beadlock A 🚗 kart cross felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Beadlock technológiával készített Tenrace+ 8×10 (3+5) Beadlock A 🚗 olyan műszaki jellemzőkkel rendelkeznek, mint beleértve a 90 ° -ban megmunkált részt és a hornyolt kialakítás.

A speciális gumiabroncsok számára és kizárólag a Kart Cross és Quad verseny alkalmazásához.

Fejlett kialakítása megkönnyíti a nagyobb csavarok illesztését.

Tökéletes kerék a terepjáró versenyzők számára vagy a kalandtól függő kart cross rajongóknak.

A sárvédő sapkák minden vásárló számára elérhetők és a bordája úgy van kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a Beadlock gyűrűhöz.

Tehát megakadályozza az iszap bejutását a középső és a Beadlock részre.

Tartós és rugalmas műanyagból készül, a teljes készlet súlyát megtartva.

A Tenrace+ 8×10 (3+5) Beadlock A standard eltolásban elérhető 3+5 (belül+kívül)

Átmérő: 10″

Szélesség: 8″

Eltolás: -30.4 – -30.4 mm

Lyukak: 1, 3, 4

Alkalmazások: Kart Cross

Alapszínek: Fehér

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De több terméket még itt talál: Verseny Felni

1./2.kép  Tenrace+ 8×10 (3+5) Beadlock A

Érdekelhetnek még…

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2024-es termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

Azokra a termékekre ahol a cikkszám 2024-el kezdődik ez a felhívás nem vonatkozik.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds