Tenrace+ 6×10 (3+3) Beadlock B 🚗

A Tenrace+ 6×10 (3+3) Beadlock B 🚗 Kart Cross felni.

Bemutatjuk a Tenrace+ 6×10 (3+3) Beadlock B 🚗 kart cross felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Beadlock technológiával készített Tenrace+ Beadlock B kerekek, olyan műszaki jellemzőkkel rendelkeznek, mint beleértve a 90 ° -ban megmunkált púp és a speciálisan barázdált ütéstartó a különleges gumiabroncsok számára és kizárólag a Kart Cross és Quad versenyekhez használható.

A fejlett kialakítása megkönnyíti a nagyobb csavarok illesztését.

Tökéletes kerék a terepjáró versenyzők számára vagy a kalandtól függő quad és kart cross rajongóknak.

A Tenrace+ Beadlock B 6×10″ standard eltolásban elérhető 3+3 (belül+kívül)

Átmérő: 10″

Szélesség: 6″

Eltolás: -5 – -5 mm

Lyukak: 1, 3, 4

Alkalmazások: Kart Cross

Alapszínek: Fehér

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Tenrace+ 6×10 (3+3) Beadlock B 🚗

Érdekelhetnek még…