Szerelő Öv 🔧

24,13  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Új kialakítású szerelő öv, gyors kioldós rögzítés könnyen beállítható, szerszámok és rádió rögzítésére is szolgál, 2 méretben

A Sparco Szerelő Öv 🔧 Szerelő Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Szerelő Öv 🔧 -et, amely elengedhetetlen kelléke azoknak a szerelőknek, akik alapvető szerszámaikat és kézi rádiójukat munka közben könnyen elérhető helyen szeretnék tartani.

A 016451 termékszámú szerelő öv, amelyet a Sparco, a motorsport-felszerelések híres neve gyártott, úgy tervezték, hogy kényelmet és hatékonyságot biztosítson a műhelyben.

A Sparco öv kifejezetten mechanikus használatra készült, praktikus megoldást kínálva arra, hogy szerszámait és rádióját kéznél tartsa munka közben.

Akár professzionális szerelő, akár autórajongó, ez az öv megbízható társ, amely biztosítja, hogy azonnal hozzáférjen a szükséges szerszámokhoz.

Egyik kiemelkedő tulajdonsága a gyors kioldó csipesz és állító, amelyeket úgy terveztek, hogy kesztyűben is könnyen használhatók legyenek.

A gyors kioldó klip lehetővé teszi az öv könnyed rögzítését és leválasztását, így kényelmessé teszi a fel- és levételt, ha szükséges.

Az állító lehetővé teszi, hogy az öv illeszkedését a derékméretéhez igazítsa, így biztosítva a kényelmes és biztonságos illeszkedést.

A Sparco öv megbízható módszer a szerszámok és a kézi rádió biztonságos rögzítésére.

Ezzel az övvel rendszerezheti szerszámait, és megakadályozhatja, hogy munka közben eltévedjenek vagy elvesszenek.

A Szerelő Öv 🔧megfelelő helyet biztosít a szerszámok számára, lehetővé téve a gyors és hatékony hozzáférést, amikor csak szükséges.

Kétféle méretben érhető el a különböző derékméretekhez.

Az M/L méret a 90-120 cm-es derékbőséghez, míg az L/XL-es méret a 120-150 cm-es derékmérethez megfelelő.

A Sparco felismeri a megfelelő illeszkedés fontosságát, és ezek a méretopciók biztosítják, hogy az öv kényelmesen beállítható legyen számos személy számára.

A tartósság és a funkcionalitás kulcsfontosságú szempontok a Sparco Szerelő Öv tervezésénél.

Kiváló minőségű anyagokból készült, hogy ellenálljon a mechanikai munka követelményeinek.

Úgy tervezték, hogy kibírja a mindennapi használatot, és hosszan tartó teljesítményt nyújtson, biztosítva, hogy megbízható társ maradjon a műhelyben az elkövetkező években.

Összefoglalva, a Sparco Szerelő Öv egy praktikus és kényelmes tartozék a szerelők számára.

Gyors kioldó klipszével, kesztyűbarát használatot biztosító beállítójával, valamint a szerszámok és a kézi rádió biztonságos rögzítésének lehetőségével.

Ez az öv hatékonyságot és szervezettséget kínál a műhelyben.

M/L és L/XL méretben kapható, többféle derékmérethez igazítható.

Bízzon a Sparco -ban, hogy tartós és funkcionális munkaruha-kiegészítőket biztosít Önnek.

Szerelje fel magát a Sparco övvel, és tapasztalja meg azt a kényelmet, hogy szerszámai és rádiója könnyen elérhető a mechanikai feladatok során.

Méretek:

M/L: 90-120 cm

L/XL: 120-150 cm

De több terméket még itt talál: Szerelő Kiegészítők

1./2.kép  016451  Fekete

További információk

Tömeg 0,5 kg
Válassz méretet

L/XL, M/L

Érdekelhetnek még…