Akció!

Szerelő Kesztyű 🔧🧤

Original price was: 22,86 €.Current price is: 20,32 €. Ár az ÁFA-t tartalmazza

Szerelőkesztyű, kötött anyagból készült, valamint kötött mandzsettával a jobb illeszkedés végett, 1 színben és méretben

A Sparco Szerelő Kesztyű 🔧🧤 Szerelő Ruházat.

Bemutatjuk a Sparco Szerelő Kesztyű 🔧🧤 -t, a szerelők és az autóipari szakemberek tökéletes társát.

Kifutott termék!

A Sparco, a motorsport-ipar megbízható márkája által gyártott, 00210LNX termékszámú termék aprólékosan kidolgozott, hogy megfeleljen a szerelők igényeinek.

Védelmet és funkcionalitást egyaránt kínálva.

A Sparco kesztyűk 100%-ban meta-aramidból állnak, amely egy nagy teljesítményű és lángálló anyag, amelyet széles körben használnak a motorsportban és az autóiparban.

Ez a fejlett összetétel biztosítja, hogy a kesztyűk ellenálljanak a magas hőmérsékletnek, és erős gátat képezzenek a hővel szemben, így ideálisak az igényes mechanikai munkakörnyezetekben való használatra.

A legnagyobb pontossággal tervezett védőkesztyűk kötött anyagból készültek, hogy tökéletes egyensúlyt teremtsenek a rugalmasság és a tartósság között.

A kötött mandzsetta jobb illeszkedést biztosít, biztosítva, hogy a kesztyű biztonságosan a helyén maradjon különféle mechanikai feladatok során.

A szoros illeszkedés minimálisra csökkenti annak kockázatát, hogy megakadjon vagy elakadjon a gépekben, így a szerelők magabiztosan és pontosan dolgozhatnak.

A biztonság a legfontosabb, és a Sparco szerelő kesztyű tenyér csúszásgátló kialakítással van felszerelve.

A stratégiailag elhelyezett csúszásgátló anyag javítja a fogást és az irányíthatóságot, biztonságosabbá téve a szerszámok és alkatrészek kezelését.

A szerelők magabiztosan tudnak dolgozni olajos vagy csúszós felületeken, tudván, hogy a kesztyűk optimális tapadást és stabilitást biztosítanak.

A fokozott védelem és funkcionalitás érdekében a Szerelő Kesztyű 🔧🧤 -t PVC csúszásmentes tenyérrel látták el.

Ez a PVC bevonat tovább növeli a tapadást és a kopásállóságot, lehetővé téve a szerelők számára, hogy könnyedén és magabiztosan kezeljék a tárgyakat és végezzenek el feladatokat.

A csúszásmentes tenyér úgy lett kialakítva, hogy ellenálljon a nagy igénybevételnek, így biztosítva, hogy a kesztyűk idővel megőrizzék megbízhatóságukat és teljesítményüket.

A Sparco tisztában van a kényelem és az egyszerűség fontosságával, ezért a kesztyű egy méretben kapható.

Ez az univerzális méretezés biztosítja, hogy a szerelők könnyen megtalálják a megfelelő illeszkedést anélkül, hogy több lehetőség között kellene válogatni.

Az egy méretben használható kialakítás sokoldalú, sokféle kézmérethez illeszkedik, így ezek a kesztyűk különféle szakemberek számára alkalmasak.

Akár garázsban, műhelyben vagy pályán, a Sparco szerelő kesztyű nélkülözhetetlen eszköz a szerelők és az autók szerelmesei számára.

A lángálló Meta-aramid összetétel, a kötött anyag, a kötött mandzsetták, a csúszásgátló kialakítás, a PVC csúszásmentes tenyér és az egyméretes illeszkedés páratlan védelmet, tartósságot és kényelmet kínál.

Összefoglalva, a Sparco kesztyű a legjobb választás a prémium minőségű védelmet és funkcionalitást kereső szerelők számára ár-érték arányban.

Meta-aramid összetételükkel, kötött kialakításukkal, csúszásgátló tulajdonságaikkal és PVC-bevonatú tenyerükkel ezek a kesztyűk biztosítják, hogy a szerelők biztonságosan és hatékonyan dolgozhassanak különféle környezetekben.

Bízzon a Sparco minőség és teljesítmény iránti elkötelezettségében, és emelje fel szerelői viseletét a Sparco kesztyű segítségével.

Összetétel: 100% Meta-aramid

Egy méretben.

De még több terméket itt talál: Szerelő Kesztyű

1./2.kép  00210LNX  Krém

További információk

Tömeg 0,5 kg

Érdekelhetnek még…