A Sturace Carbon Fiber 🚗 Formula Student felni.

Bemutatjuk a Sturace Carbon Fiber 🚗 formula student felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Sturace Carbon Fiber 🚗 verseny felni Carbon Fiber technológiával készült, masszív szénszálas kerék az eddigi legfejlettebb gyártási technológiával a BRAID-től.

Talán ez az eddigi legfejlettebb gyártási technológia amit a gyártó használ ami a legkönnyebb kerekeket eredményezte a járműre.

A jármű teljesítményének javítása érdekében a mérnökök a legmodernebb technológiát alkalmazzák.

A legmagasabb minőségű szénszál és a legerősebb gyanták felhasználásával tervezett és gyártott kerekek a forgási tehetetlenség határait feszegetik.

Jelentős súlyt takarítva meg anélkül, hogy az erőt, kezelhetőséget és funkcionalitást veszélyeztetnék.

Ezek a kerekek azoknak a csapatoknak készültek, akik túl akarják lépni a teljesítmény normáit, egy végső célt szem előtt tartva, hogy emeljék a kihívás színvonalát.

Kizárólag a Formula Student járművekhez a BRAID szénszálas technológiáját felhasználva készülnek, a legmagasabb minőségű szénszál és a legerősebb gyanta felhasználásával.

7×10 colos méretben kapható, csavarmintázatok széles választékával, eltolással és versenyre felkészítve, valamint felszerelt megerősített alumínium központosító készlettel.

Átmérő: 10″

Szélesség: 7″

Eltolás: 20 – 35 mm

Lyukak: 1, 3, 4

Alkalmazások: Formula Student

Alapanyag: Carbon

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Sturace Carbon Fiber 🚗

Érdekelhetnek még…