A Sturace 13 🚗 Formula Student felni.

Bemutatjuk a Sturace 13 🚗 formula student felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Sturace 13 🚗 kerekeit a BRAID egyedülálló mérnöki tudása gazdagítja.

Kizárólag a Formula Student járművekhez készült kerekeket a legmagasabb minőségű alumínium felhasználásával tervezték, hogy garantálják a maximálisan könnyű súlyt.

A csavarmintázatok széles választéka, az eltolás és a kiváló ár-teljesítmény arány lehetővé teszi, hogy a fiatal diákok és mérnökök problémamentesen szembesüljenek a valós szakmai helyzetekkel.

Amivel egyedülálló módon gazdagíthatja mérnöki tudását.

Átmérő: 10″

Szélesség: 5.5″-tól 8″-ig

Eltolás: Bármi

Lyukak: 1, 3, 4

Alkalmazások: Formula Student

Alapszínek: Szürke

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Sturace 13

Érdekelhetnek még…